Problem z Borg

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

WitamMam problem z Borg , strzały z mojej broni są "pochłaniane" przez tarcze borg- nie wiem co zrobić?Używam różnych rodzajów broni - po krótki czasie osłony Borg "przystosowują" się do mojej broni :huh:

Slawek
    Moderator

Po pierwsze, na przyszłość nie pisać takich postów w dziale z newsami...Po drugie, otwórz replikator (przycisk w oknie inventory) i zreplikuj sobie Frequency Remodulator. Za każdym razem, gdy Borg się przystosuje do broni, musisz go użyć, aby móc ponownie strzelać. W zależności od broni starczy Ci to średnio 3-5 strzałów.

Diensdale
    Participant

Ja zazwyczaj nie mam cierpliwości na to i jak się bydle zaadaptuje to przełączam na bathlet i jako knight walę z axa 😉

I. Thorne
    Participant

Jak zwykle pomysl z ubijanie Borga nozem leci tez w STO.Jak ktos tylko macha mieczami to powinien dostac do ubicia fale czlonow z o wiele wiekszym pancerzem i by sie skonczyly wyglupy.

Diensdale
    Participant

Oj tam nie denerwuj się 🙂 Ja jak idę sam to walę z axa, a jak w teamie to strzelam porządną pukawką, a jak się zaadaptują to dobijam melee bo nie ma czasu na remodulację, ale w teamie nie latam z "toporem" tylko używam go jak jest taka potrzeba na szybko.

Melnikor
    Participant

Jak zwykle pomysl z ubijanie Borga nozem leci tez w STO.

Jak ktos tylko macha mieczami to powinien dostac do ubicia fale czlonow z o wiele wiekszym pancerzem i by sie skonczyly wyglupy.

I. Thorne wbrew pozorom postać z odpowiednim zestawem doff naziemnych może w dobrych rękach zrobić większe spustoszenie z mieczem niż reszta zespołu z bronią energetyczną. Weź choćby Elit Drony spora ilość Tarcz, zanim zespół je zdejmie postać z mieczem potrafi już dobijać taką dronę.

FAB
    Participant

Mały offtop: pamiętam jak kiedyś męczyliśmy pvp ground w sprawie acco. Nigdy nie zapomnę jednego gościa, na którego musiało wsiąść ze 3 osoby, bo tak mieczem ciachał, że nikt nie był stanie go z broni energetycznej ubić.

Diensdale
    Participant

Właśnie skończyłem pierwszy set z MAKO i po uzyskaniu skilla szybkiej remodulacji broni nie będę latał z melee. No chyba, że dla zabawy, ale efektywniej jest strzelać 🙂

Finka
    Participant

Jak sobie wzięłam jako nagrodę za Trier II Omega właśnie to wolniejsze adaptowanie się borgów, to luzik i mogę popylać z karabinkiem, różnica jest znaczna. Ale jak idę nawalać Borgi to i tak mam jaką drugą broń lirpę, bo lirpa ignoruje shieldy. Póki Borg strzela nie we mnie, tylko w kogoś innego, mogę go tą lirpą szybko ubić 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram