Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Prezenty z okazji trzeciej rocznicy STO

Prezenty z okazji trzeciej rocznicy STO

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Oficjalnie zostało potwierdzone to, czego gracze STO spodziewali się już od dawna - z okazji trzeciej rocznicy działania gry będzie można otrzymać darmowy okręt. Dla postaci federacyjnych oznacza to Support Cruiser Starship - Ambassador Class (Tier 3) oraz Support Cruiser Retrofit Starship - Ambassador Class (Tier 5), Klingoni otrzymają Battlecruiser Starship - Kamarag Class (Tier 3) oraz Battlecruiser Retrofit Starship - Kamarag Class (Tier 5). Aby dostać statek należy wykonać misję dla inżynier Kani, która stacjonuje na ESD, lub dla Tum'Era na Qo'noS. Warto się pośpieszyć, bo misje będą dostępne tylko pomiędzy 31 stycznia i 14 lutego 2013.

[more]Twórcy STO przygotowali jeszcze jedną niespodziankę. Przez dwa tygodnie w trakcie świętowania rocznicy gry na ESD i Qo'noS ponownie będzie można spotkać Q, który w zamian za pomoc w przygotowaniu listy gości na przyjęcie rocznicowe będzie odwdzięczał się niespodziankami.

Szczegółowe parametry statków będą podane do wiadomości jutro.

Źródło: Season 7 Dev Blog #32

[/more]

Slawek
    Moderator

Ten "starship" w nazwie jakoś dziwnie wygląda.Ambassador jest brzydki. Większą frajdę sprawi mi pewnie nowy Party Popper. Wspominam to tylko, bo chcę potrollować. ;PZaskoczenie jednak, że dostajemy wersje Tier 3 i Tier 5. Gdzieś tu musi tkwić haczyk, gdyż nie wierzę, że Cryptic się nagle taki hojny zrobił. Pewnie to co będą rozdawać za darmo to jakaś wersja podstawowa, podczas gdy do C-Store za parę miesięcy/tygodni trafi wersja ze specjalną konsolą, czy coś podobnego.

Melnikor
    Participant

Ten "starship" w nazwie jakoś dziwnie wygląda.

To tak na wypadek gdybyś był Hamerykaninem i żebyś wiedział, że to okręt a nie np. grabie.

Ah jak ja źle reaguję na to, że "będzie stateczek fajny", ale nic o nim nie wiadomo.Ah ... te marketingowe zagrania 😉 ...

Lejtnant
    Participant

Osobiście od początku czekałem na ten statek.Brzydki, nie brzydki.Trzeba doceniać to co się ma,bądź jest w zasięgu ręki;)Dla was większości posiadających pewnie wiele statków o mocy zadawania wielkich obrażeń,to Ambasador i jego klingoński odpowiednik to tylko deser którego nie warto wąchać.Często słyszę że stary Enterprise A jest.....co tu pisać? Beznadziejny? Latam nim! Uwielbiam nim latać i wykonywać proste misje.Sądzę że bez względu na to,czy nowy statek będzie dobrze wyposażony,posiadał wiele slotów napewno nim polatam(oczywiście jeśli go zdobędę) Toż to sama frajda dla maniaków Star Trek!

mad
    Participant

Ambek z tymi gondolami wygląda jakby się z jakiejś animowanej serii wyrwał. Jestem zwolennikiem Ambka z TNG: YE, a ten mi go jakoś nie przypomina, choć w serialu też miał duże gondole

franc84
    Participant

A jak można takową misję wyrwać od inżyniera Kani?? Za każdym razem mówi że nic dla mnie nie ma 🙁

master_bruce
    Participant

może lvl masz za mały?

franc84
    Participant

A nom to mamy od razu odpowiedź 🙂 niestety dopiero co dołączyłem do universum. A czy ktoś wie jaki lvl trzeba mieć minimum. Z góry dzięki za podpowiedzi i odpowiedzi

master_bruce
    Participant

Wg tego -> http://www.stowiki.org/Mission:_Temporal_Ambassador to FED min. 6, a Klingon min. 22

franc84
    Participant

Dzięki za podpowiedź. Widziałem opis tej misji ale jakoś nie spojrzałem na prawą stronę i info o wymaganych poziomach. BIG THX

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram