Forum Trek.pl Newsy Star Trek Premierowy zwiastun Star Trek The Video Game

Premierowy zwiastun Star Trek The Video Game

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author
    Moderator

Z okazji amerykańskiej premiery Star Trek The Video Game opublikowano nowy zwiastun ukazujący ogólny zarys fabuły oraz przeciwników z jakimi przyjdzie się zmierzyć załodze Enterprise. Mieszkańcy Europy na premierę gry muszą poczekać jeszcze trzy dni. Trailer do obejrzenia poniżej:

LIBERTO
    Participant

siekawe 😉 może być całkiem niezła naparzanka

Jamjumetley
    Participant

Chciałem kupić na PS3, ale wersja PC jest 3x tańsza. Wybór chyba oczywisty :/

fluor
    Keymaster

zakupione 🙂

Dr Bobaz
    Participant

Premiera wersji PC dopiero za 2 tygodnie, 7 albo 10 maja (zależnie od źródła, muve vs gram). Do tego wersja PC staniała o 30 zł kiedy ogłosili to opóźnienie. Brzmi to strasznie niepokojąco - nowa gra za 70 zł? W takich cenach nie wychodzą dobre gry... Nie mniej jednak, preorder zamówiony od pierwszego dnia, mam nadzieję że trochę zabawy będzie ;).

Slawek
    Moderator

Premiera wersji PC dopiero za 2 tygodnie, 7 albo 10 maja (zależnie od źródła, muve vs gram).

Do tego wersja PC staniała o 30 zł kiedy ogłosili to opóźnienie. Brzmi to strasznie niepokojąco - nowa gra za 70 zł? W takich cenach nie wychodzą dobre gry...

Nie mniej jednak, preorder zamówiony od pierwszego dnia, mam nadzieję że trochę zabawy będzie ;).

http://store.steampowered.com/app/203250/

"Release Date: 26 Apr 2013"

Powiedziałbym co nieco o rodzimym wydawcy, ale obawiam się, że mi nie przystoi. ;> Z samą grą to przesunięcie raczej nie ma wiele wspólnego, a co najwyżej z klasyfikacją regionu na Steam (*cough*RU*cough*), gdzie będzie siłą rzeczy rejestrowana.

Jamjumetley
    Participant

Nie martw się Bobaz - pod linkiem od Sławka figuruje cena 49,99 Ojro 😀

Slawek
    Moderator

Przemyślcie może tego pre-ordera. 😛

Lo'Rel
    Participant

Lepiej sobie zagram w Elite Force'a...Kuźwa, obawiałem się właśnie, że zrobią byle chłam. A chciałem sobie pograć, liczyłem na fajną nawalankę. Animacja postaci to chyba jakiś żart. Może to wersja beta?

Slawek
    Moderator

Obawiam się, że to właśnie końcowy produkt. ;> Powiedzieć, że opinie graczy nie są na chwilę obecną pochlebne to bardzo delikatne określenie jakości gry. Główny argument przeciw to nieistniejące AI oraz zepsuta mechanika rozgrywki on-line, podczas gdy cała reszta to przeciętny shooterek TPP.Mimo wszystko proponuję się wstrzymać z zakupem i poczekać na jakąś promocję, a w maju sięgnąć zamiast tego po Legacy of Romulus, który - wierzcie mi - zapowiada się naprawdę świetnie jak na STO/Cryptic (nawet jeśli trafią się błędy bugi i babole). Natomiast ST:TVG pewnie szybko trafi do promocji za ułamek obecnej ceny. ;)Wyciszyć głośniki, bo się gość wydziera:

Elvenking
    Participant

Dramat. To wygląda jak gra sprzed 10 lat. Ja wiem, że grafika nie jest najwazniejsza, ale coś mi się nie wydaje, by fabuła to nadrabiała...

Slawek
    Moderator
    Tom6ek
    Participant
    Slawek
    Moderator
    Slawek
    Moderator
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram