Forum Trek.pl Newsy Star Trek Pożegnania dla Leonarda Nimoya

Pożegnania dla Leonarda Nimoya

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Przyjaciele i koledzy żegnają Leonarda Nimoya we wpisach na Twitterze. Przedstawiamy niektóre z nich:

Rick Berman: Najpierw Hurley, teraz Leonard. To będzie najsmutniejszy tydzień dla Star Trek w jego prawie pięćdziesięcioletniej historii. Sercem jestem przy Susan.

[more]Brannon Braga: RIP Leonard Nimoy. Straciliśmy wielkiego artystę i legendę Treka

- Kochałem go jak brata - powiedział William Shatner.- Wszystkim nam będzie brakowało jego humoru, talentu i zdolności obdarzania miłością

Rod Roddenberry: Byliśmy i zawsze będziemy twymi przyjaciółmi

Roberto Orci: Nimoy żył długo i pomyślnie. jesteśmy mu wdzięczni za jego ciepło i mądrość.

Zachary Quinto. Mam złamane serce. kochałem cię głęboko, drogi przyjacielu i bedę tęsknił każdego dnia. Niech anielskie chóry śpiewają ci do snu.

Simon Pegg: RIP Leonard. Żył długo i pomyślnie.

Również aktorzy z The Next Generation złożyli hołd zmarłemu.

- Żegnaj, Leonardzie,- powiedział Brent Spiner. - Cieszę się, że cię poznałem. Myślę o Susan, Adamie, i reszcie twej rodziny. Ich strata jest również stratą rodziny Star Treka.

Wil Wheaton: Wspinaliśmy się po Twoich plecach i nie badalibyśmy galaktyki, gdybyś nie przetarł nam drogi.Dziękuję Ci, Leonardzie. Odpoczywaj w pokoju.

Jonathan Frakes: #LLAP RIP dla najlepszego Pierwszego Oficera.

LeVar Burton: Niech cię Bóg błogosławi, Leonardzie. niech aniołowie odprowadzą cię na miejsce odpoczynku.

Aktorzy z Deep Space Nine, Voyagera i Enterprise również nie pozostali w tyle:

Nana Visitor: Zawsze byłeś dla mnie kochany kochany kochany. # Leonard Nimoy

Chase Masterson: Zawsze zawsze będziemy cię kochać, @TheRealNimoy. Dziękujemy za twoje przepiękne serce, za to jak dobrym byłeś człowiekiem. Utrata ciebie bardzo nas zasmuca.

Robert Picardo: To smutny dzień dla nas wszystkich. Live long and prosper … a teraz spoczywaj w pokoju.

Jeri Ryan: RIP, Mr. Nimoy. Naprawdę żyłeś długo i pomyślnie, a nas wszystkich wzbogaciła twoja obecność.

Jolene Blalock: Do zobaczenia, mój drogi przyjacielu. #LLAP

Także NASA i astronauci nie zapomnieli o swym idolu.

NASA: RIP Leonard Nimoy. Tak wielu z nas w NASA zostało zainspirowane przez Star Trek.Podążaj śmiało.

Astronauta Chris Hadfield: Leonardzie, żyłeś długo i pomyślnie, byłeś inspiracją dla mnie i milionów innych. Spoczywaj w pokoju.

Znalazło się nawet pozdrowienie od serialu Firefly.

Nathan Fillon: Byłem i zawsze będę Twoim fanem.Dziękuję Ci.

Źródło: TrekToday[/more]

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram