Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Powstanie trzeci film o Riddicku

Powstanie trzeci film o Riddicku

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Participant

Wszystko wskazuje na to, że w niedalekiej przyszłości zobaczymy kolejny film opowiadający losy Richarda B. Riddicka - postaci znanej z filmów Pitch Black oraz Kronik Riddicka, w którą wcielił się Vin Diesel. Aktor wraz z twórcą poprzednich dwóch filmów Davidem Twohy pracują właśnie nad historią, która miałaby zostać opowiedziana w trzeciej części serii.

[more]Jak przyznaje Twohy, Kroniki były nieco "zbyt ambitne" dlatego trzeci film ma przypominać bardziej pierwszą odsłonę przygód Riddicka i koncentrować na jego postaci. Scenariusz ma być także tak skonstruowany, aby film uzyskał dość niską kategorię wiekową w USA - dla osób od 13. roku życia. Wiadomo także, że film miałby mniejszy budżet.

Pisze o tym Total Sci-Fi Online.[/more]

Loken
    Participant

Scenariusz ma być także tak skonstruowany, aby film uzyskał dość niską kategorię wiekową w USA - dla osób od 13. roku życia. Wiadomo także, że film miałby mniejszy budżet.

więc zapowiada się gwarantowany gniot a szkoda..

Infango
    Participant

Jak fajnie, lubię te filmy. No i w między czasie dostaniemy Rock Fish !!

zdarom
    Participant

Niech kręcą i oby wyszło im coś takiego jak Pitch Black, to był zarombisty filmik.

Silver Phoenix
    Participant

Scenariusz ma być także tak skonstruowany, aby film uzyskał dość niską kategorię wiekową w USA - dla osób od 13. roku życia.

Podobno młodzież teraz szybko dojrzewa... 😛

Zresztą i tak obejrzę - lubię Riddicka 😉 Poza tym jakby nie było - batleh w II części przez chwilę wystąpił 😛

Coen
    Participant

Teraz może Riddic dostanie D'K'Thag 😀

Toreth
    Participant

Z trekowych akcentów w Kronikach mamy także Karla Urbana, czy młodego McCoya :)Nie wiem tylko komu pozwolił się tak ostrzyc :rotfl: :lol:Edit: śmieszna literówka

Coen
    Participant

A mi jego fryzura się podobała, sam się nad taka dla siebie zastanawiałem, ale mam za mało włosów:)

Dzik
    Participant

Jak dla mnie spoko 🙂 Pitch black wyszedł im bardzo dobrze i mam nadzieję, że wyjdzie im w takich klimatach

Q__
    Participant

Rowan J Coleman pochwalnie o "The Chronicles of Riddick":
    https://www.youtube.com/watch?v=F_xOm78DHPs

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram