Powrót Istoty Krystalicznej

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

jFq0UUV.png

Pora na kolejne spotkanie z Krystyną - od 13 sierpnia ruszył event polegający na walce z Istotą Krystaliczną.

Każdą wygraną walkę w misji dla 10 kapitanów na poziomie 50+ pt. "Crystalline Cataclysm" otrzymujemy Crystal Shard. Do uzbierania jest 14 takich kawałków składających się na reputation project.

Jakie czekają nagrody?

Oprócz standardowych: 50,000 Dilithium Ore, 500 Fleet Marks oraz dowolnych 250 Marks (Fleet, Omega, Romulan, Nukara, Dyson, Undine, Delta lub Iconian Marks) mamy nowy przedmiot: "Universal Kit Module - Crystalline Spike".

3Nj6uY4.png

Misje dostępne są na poziomach Normal i Advanced. Event kończy się 3 września.

iron1992
    Participant

Ale Krysia znowu szaleje? No ładnie, szkoda że tak krótko jest.

iron1992
    Participant

I zamorduje tego oszołoma, no normalnie zamorduje. Komp mi się spratolił i brakuje mi jednego kryształu (wliczając do samego końca)

I. Thorne
    Participant

Event przedluzyli, ale bledu nie naprawili. Ciekawe ile osob przestalo grac w STO z tego powodu?

Slawek
    Moderator

Jakiego błędu?

I. Thorne
    Participant

Crush w czasie CCA. Co ciekawe w Elachi Alert nie ma problemu z zaliczeniem misji choc mocniej mi muli.

Slawek
    Moderator

Nie sądzę, żeby crashe były zależne od grafiki czy wydajności gry. Zdaje się to być kompletnie losowe. Poza tym sądząc po skromnej ilości zgłoszeń problemu na forum jakoś nie sądzę, żeby Cryptic to naprawił. Tak czy inaczej, ja z tego powodu sobie grę już odpuściłem, bo wiesza mi się w każdej grupowej PvE (kolejki, red alerty). Działa tylko social i misje solo.

gordian76
    Participant

U mnie crashe były na początku eventu, a planeta często robiła się czerwona, ale tak to kolejki i red alerty chodzą ok.

BADPhantom
    Participant

mi planeta czasem robiła się czerwona ale nie miałem ani jednego crasha na niczym

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram