Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Powrót do domu po miłej nocy :D

Powrót do domu po miłej nocy :D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Participant

Ostatnio znalazłem coś dosyć......no ciekawego 😀 .

http://www.wagenschenke.ch/

Zachęcam do rozgrywki, nadmienię iż udało mi się pokonać całe 84 metry (co wcale nie jest takie łatwe :P)

Jackson
    Participant

Ech - prawdziwy symulator szkoleniowy dla mlodego pokolenia... 79 metrow - od miesiaca nie przeszedłem wiecej 🙁

Slawek
    Moderator

Ja już to widziałem jakiś czas temu. Miałem 96 metrów. A o ile się nie myle to Piotr miał ponad 100 z tego co mówił - ale najlepiej niech sam potwierdzi ;>

Piotr
    Keymaster

Mialem 103 metry dla scislosci. 😉 Oj nie bylo latwo, pod koniec taki slalom wychodzil ze trudno uwierzyc. Ale jak ktos powie ze ten wynik to rezultat zdobytego w rzeczywistosci doswiadczenia, to niech uwaza na glowe. 😉

Slawek
    Moderator

Ten twój wynik to rezultat zdobytego w rzeczywistosci doswiadczenia ;).

Gosiek
    Participant

jak ktos powie ze ten wynik to rezultat zdobytego w rzeczywistosci doswiadczenia

No wiesz... w końcu opowieści o FO, który "miał przyjemność ponownie zaliczyć bliskie spotkanie ze ścianą" (cyt. bez zgody autorki, ale mam nadzieję, że mi to będzie wybaczone :wink:) nie biorą się znikąd. A dla kogoś, kto umie dotrzeć do własnej kajuty na 'kiwającym się' okręcie taki spacerek po równej ulicy to pestka. Poza tym tylko trening czyni mistrza. 😛

Mi udało się osiągnąć tylko 66 metrów - zapewne z przetrenowania. 😀

Btw, T'Reker - Ty chyba jakiś niższy się zrobiłeś. Coś Ci się stało z głową? :clever:

mattik
    Participant

Uhhh... ja uzyskałem jedyne 63 metry... zapewne z braku doświadczenia. Wynikiem niektórych osób jestem zaskoczony :P, widocznie człowiek uczy się na błedach :mrgreen:.

Vidmo
    Participant

Uhhh... ja uzyskałem jedyne 63 metry... zapewne z braku doświadczenia. Wynikiem niektórych osób jestem zaskoczony  :P, widocznie człowiek uczy się na błedach :mrgreen:.

[post="16809"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Mój wynik to 69 metrów, a tak swoją drogą jak czasami wracam w takim stanie jak ludek z tej stronki to nie wiem ile bym miał n/1000 (czyt. promili :)) to nigdy się nie "wyglebie" :P, najwyraźniej u mine zmysł równowagi po spożyciu zawsze zawodzi ostatni :)(choć pare 😉 razy już zdarzało się wrócić na autopilocie :D)

AHM
    Participant

Ja jestem najgorszy 53m za pierwszym razem ,brak wprawy ale to chyba ze względu na to że ma na co dzień do czynienia z takimi delikwentami.

Coen
    Participant

Abstynencja daje o soobie znać: 46 metrów

Zarathos
    Participant

Wstyd sie przyznac - 15 metrow za pierwszym razem. :(Ale za drugim juz 96 😀

Mav
    Participant

70 m, nie wiem jak mozna dojsc do 100 🙂

sciagnijcie film "Oto jak każdy z nas wygląda w poniedziałki rano i w piątki popłudniu" 🙂

Link

Gosiek
    Participant

Ale za drugim juz 96 😀

Zarathos - przyznaj się, co piłeś między pierwszym a drugim podejściem do gry? 😉

Zarathos
    Participant

same dobre rzeczy - domowa naleweczke kawowa 😉

The D
    Participant

W szczytowej formie dobijam do 80, rekord to 84. Za pierwszym razem padłem po kilku metrach, bo próbowałem kierować strzałkami.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram