Powrót Crystalline Entity

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Participant

Widzieliście nowy projekt w reputacji - 50 000 dil , 1 000 Fleet marks i kryształek CE ( pet ) jako nagroda .

FAB
    Participant

Tak.

Smiecho
    Participant

Widzieliście nowy projekt w reputacji - 50 000 dil , 1 000 Fleet marks i kryształek CE ( pet ) jako nagroda .

Pytasz, bo powinieneś widzieć, a nie widzisz i chcesz się upewnić czy inni to mają?

Czy też pytasz, bo zauważyłeś i jesteś zaskoczony, że coś takiego się u Ciebie pojawiło?

A teraz coś z zupełnie innej beczki, czyli o łatwości, z jaką pada Krystalinka:

For this limited-time event, we didn't want to set the bar too high. All players should have a chance to succeed. Maybe we erred too far on the side of caution, but I'd much rather have tipped the scales to that end than to the opposite.

When the Crystalline Entity returns in the future, well after this limited-time Event has run its course, we fully intend to offer an Elite version for players that wish to have a greater challenge.

Źródło tutaj.

LIBERTO
    Participant

no i w sumie świetnie! teraz wszyscy sobie nabiją kryształków, a później zrobią powtorkę dla nowych i wersję hardkorową dla maniaków. mnie to nawet pasuje, aczkolwiek mam zamiar to robić tylko na dwóch postaciach- na większą ilość dziennych podejść to jest zbyt nudne

Melnikor
    Participant

[...]Zabawa z Crystalline Entity będzie możliwa przez trzy tygodnie: od 11 kwietnia do 2 maja. W tych dniach zakończenie z sukcesem misji da graczowi w nagrodę Crystal Shard (jeden dziennie nawet, jeśli w danym dniu misję ukończymy więcej razy). Do zamknięcia projektu w ramach nowej reputacji koniecznych będzie 14 takich elementów, zatem pozostaje pewien margines bezpieczeństwa, jeśli któregoś dnia graczowi nie uda się pokonać kosmozona. Wykonanie całego projektu nagradzane będzie otrzymaniem 50 tysięcy rudy dilithium, 1000 Fleet Marków oraz Crystal Shard Space Non-Combat Pet. Jeśli gracz uzbiera więcej niż 14 Crystal Shard, to każdy z nadmiarowych będzie można zamienić na 100 Fleet Marków.[...]

Tak... projekt był dla nas kompletnym zaskoczeniem.

marekbuli
    Participant

ja to chyba za tepy jestem bo nie moge misji znaleźć?

ja to chyba za tepy jestem bo nie moge misji znaleźć?

aa bo wszyscy siedza i serwerki obciązone

w koncu pierwszy wolny znalazlem

MnICH
    Participant

Jedna z flot zdecydowala sie uderzyc na Crystalline Entity w... t1 okretach. Sklad: 3 NX class, 3 Oberth class, 3 Miranda class oraz jeden TOS Constitution (choc na filmiku wyraznie widac stamrunnera... ;P). Zajelo im to okolo 40minut, a to 5 minutowy filmik z walki: http://www.youtube.com/watch?v=oGxh8Bv8TTE . 😉

Dodam jeszcze link do tematu z officialnego forum: http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=619721 .

Melnikor
    Participant

(choc na filmiku wyraznie widac stamrunnera... ;P)

Parostatek też ma wersję T1.

Przypomina mi się robienie starych STF w promach ze starą obsadą RS.

MnICH
    Participant

Parostatek też ma wersję T1.

Wiem, ze ma wersje t1, ale na liscie (przekleilem ja z orginalnego tematu), w ktorej byly wymienione statki jakie braly udzial w walce, to nie bylo go wypisanego i to mialem na mysli. 🙂

FAB
    Participant

Niedawno, zupełnie przypadkiem, wylądowałem promem na PVP... ciekawe czy ktoś z obecnych byłby zainteresowany takim pojedynkiem, to mogłoby być ciekawe 🙂

gordian76
    Participant

Mam pytanie: dlaczego nie zawsze po zakończeniu tej misji otrzymuję odłamek kryształu?

Smiecho
    Participant

Bo dostajesz go raz na 20 godzin. Taki jest cooldown na otrzymywanie kryształu, pomimo tego, że cooldown na walkę z Krystalinką to tylko 30 minut.Mocno upraszczając sprawę: odłamek dostaniesz raz dziennie.

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram