Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Powrót broni - czyli czym walczyć PvP

Powrót broni - czyli czym walczyć PvP

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Cześć, mam prośbę do kogokolwiek kto gra dość długo w STO i może mi w prosty i logiczny sposób wytłumaczyć czym osoba bez złotego konta ma się bronić na PvP? Czy to są bronie z systemu reputacji, czy z craftingu, czy z czegoś innego. PS: Tak przy okazji jakie wyposażenie jest najlepsze przeciw BORG, i gdzie mogę zdobywać omega marks (tylko STF czy gdzieś indziej też, tak jak u romulan) Z góry proszę za wyrozumiałość i brak Trolingu. Szukałem na ten temat, ale jak widać nie umiem dobrze szukać więc może dobrze się zapytam.

LIBERTO
    Participant

konto gold nie ma nic do rzeczy przy pvp. liczyc sie moze to czy ktos wydal zeny na specjalne konsole z roznyh okretow. bardziej sie liczy w kwesti sprzetu wyfarmienie go właśnie w reputacji, ew top sprzęt z bazy floty.ale i tak w pvp najbardziej liczy sie gracz i jego skill - nie sprzętna borga najlepszy jest chyba sprzęt z reputacji omega. kiedysbyly specjalne bronie przeciw borgowi ale już chyba nie są dostępne, a jeśli chodzi set def-shi-eng to musisz sam coś wybrać co będzie odpowidnie do twojego statku i stylu gry, a marki tylko na stf mozna zbierac

Melnikor
    Participant

1. Nie rób bałaganu na Forum, to już drugi dziś post w nie odpowiednim temacie/dziale.

2. Omega marki poza STF'ami można zdobyć (tak jak podano w artykule o nich) również za misje na Deferze oraz Red Alerty w Sector Block (popularne "cygara")

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram