Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek .:: POSZUKUJE EF1!

.:: POSZUKUJE EF1!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Participant

chciau bym sobie potrenowac na EF, bo jush Q3 mnie nudzi. bardzo proshe kogos kto ma wzgledne uoncze (przynajmiej neo) o udostempnienie mi iso cidika do gry. w zamian moge dac dostemp do 60 gigowego ftpa :b

Reyden
    Participant

moge ci udostępnic EF 1 na ftp ( 1 mbit LAN na 20 osób ) - czasmi idzie ok. 20 kb/s czasami wiecej , a czasami po kilka kb/s - poza tym jak masz dobre łacze ( nie poblokowane porty itp) to możesz wykorzystac p2p ( Emule, Bittorent - polecam klienta burst ) Poza tym na spotkaniach regionalnej grupy trekerów możesz zdobyc EF

pEqu
    Participant

no prubowauem jush p2p ale w wienszkosci jest tylko EF2, to samo na warezach ruznych... byu bym maxymalnie chentny na twojom propozycje ;]

Tazman
    Participant

Te szef ochrony ❓ A regulamin czytaliście 😈 ❓ Zawsze chciałem to napisać 😉

pEqu
    Participant

Te szef ochrony  ❓  A regulamin czytaliście  😈 ❓ 

Zawsze chciałem to napisać  😉

no miuo sobie dziecinko?

fluor
    Keymaster

Te szef ochrony  ❓  A regulamin czytaliście  😈 ❓

no miuo, ulzyues sobie dziecinko?

Hej, troszkę łagodniej panie szefie, bo tu pewne zasady obowiązują wszystkich.

Tazman
    Participant

no miuo, ulzyues sobie dziecinko?

A żebyś wiedział, staruszku.

mattik
    Participant

Jesli takie maniery panuje u góry TSS'u....

Piotr
    Keymaster

2 dni mnie nie ma na forum i znowu jakies sprzeczki, no co za ludzie. 😉 Sav, daj znac jak zalatwisz EF1 to sie topic usunie.

Tazman
    Participant

2 dni mnie nie ma na forum i znowu jakies sprzeczki, no co za ludzie. 😉 Sav, daj znac jak zalatwisz EF1 to sie topic usunie.

Jeśli się szef na mnie pogniewał to przepraszam, ale nie myślałem że się szanowny pan na żartach ( 😉 ) nie zna.

A co do tematu to przecież za złe nie mam i gdybym pomyślał że ktoś tak alergicznie zareaguje to bym tego nie napisał

Piotr
    Keymaster

Rrrany, Taz, troche poczucia humoru. 🙂 W koncu dalem tam " 😉 ".

Vidmo
    Participant

Rrrany, Taz, troche poczucia humoru. 🙂 W koncu dalem tam " 😉 ".

Gdybym to napisał np. Ja to pewnie Tazman inaczej by zareagował, a to pewnie dlatego, że przed dowództwem zawsze jest jakiś respekt 😉 i trzeba bardzo uważać aby nie popełnić jakieś gafy, która mogłaby urazić owe dowództwo (co mogłoby się kiepsko skończyć 😈 ) i dlatego niektórzy użytkownicy są ostrożnie przy żartach z adminami (m.in. Ja 😉 )

Ps:Sorry za czepialstwo Pequ ale Twoje posty przez używanie "slangu" 😛 są słabo czytelne, a to chyba nie wypada Szefowi ochrony TSS'u 😉

Pps:Ten post jest małym odejściem od tematu ale nikt się chyba nie pogniewa 😉 szczególnie, że nie ja to rozpocząłem 🙂

Tazman
    Participant

Nie sorka Piotr mi chodziło o szefa ochrony, i na nikogo się nie gniewam ot po prostu troszkę na początku się zdenerwowałem ale zaraz mi przeszło 😉

fluor
    Keymaster

Nie sorka Piotr mi chodziło o szefa ochrony, i na nikogo się nie gniewam ot po prostu troszkę na początku się zdenerwowałem ale zaraz mi przeszło  😉

Uspokoiłeś się jak pod twoją kajutą pojawiło się dwóch gości z fazerami w uniformach ochrony 😉

Tazman
    Participant

Nie sorka Piotr mi chodziło o szefa ochrony, i na nikogo się nie gniewam ot po prostu troszkę na początku się zdenerwowałem ale zaraz mi przeszło  😉

Uspokoiłeś się jak pod twoją kajutą pojawiło się dwóch gości z fazerami w uniformach ochrony 😉

Ha Ha .........

A ty to skąd wiesz co ❓ 😆

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram