Pomoc w założeniu floty?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Witam. Jako nowy nie oczekuję wielkiej uwagi, niemniej jeśli już mam gdzieś napisać to chyba tylko tutaj. Niemniej... jesli ktokolwiek z Was miał by możliwość użyczenia na chwile jakiejkolwiek postaci o niskim lvlu by pomóc zielonemu w założeniu fletu, byłbym wdzięczny. Chciałbym trochę poprzepalać expa na marki... a niestety grając w dual (z bratem) nie mam zbyt wielu możliwości założenia fletu bez wsparcia.

W grze jestem dość często a mój nick to KopaKabana

Melnikor
    Participant

Wiesz nie wiem czy ktoś tutaj chciał by się bawić z Tobą w takie perwersje jak zakładanie fletu. Ale założyć Flotę pewnie ktoś pomoże, ale jeśli jedynym Twoim celem w tym jest pozbycie się Fleet marków to już chyba lepiej popytać choćby na ESD czy jakaś flota nie chce ich kupić.

Kopa Kabana
    Participant

Wiesz nie wiem czy ktoś tutaj chciał by się bawić z Tobą w takie perwersje jak zakładanie fletu. Ale założyć Flotę pewnie ktoś pomoże, ale jeśli jedynym Twoim celem w tym jest pozbycie się Fleet marków to już chyba lepiej popytać choćby na ESD czy jakaś flota nie chce ich kupić.

Hahaha... no fakt... Polak zaraz w flecie widzi perwersję 😉 Ale czy jedyny cel? Pewnie nie. Zawsze to dodatkowy bag (bank) na itemy, poznanie silnika od strony admina fletu... ups floty... itd. Niestety mam złe doświadczenie z Flotami niemieckimi, gdzie po zainwestowaniu itemów... po prostu zostałem wykopsany bez słowa. Dla tego pomysł własnego niewykopsającego...

Ozziris
    Participant

Quapla!

Pechowo trafiłeś na klikę głąbusów (głąb/gimbus) bawiących się w grę od niedawna,

a nie jak powinieneś do  grupy ludzi dorosłych, którzy grają a nie: grajom w gre, Tomp Rajder

Jestem stosunkowo nowym w ST graczem , dlatego że założyłem konto niecałe 2 miesiące temu

i miałem dylemat jak to tutaj znaleźć

Odwrotnie do Ciebie rozpytałem ciut na czacie i dołączyłem do już istniejącej Floty

po ponad tygodniu poszukiwań , doinformowywania się wśród ludzi i na forum

Nie podjął bym się (po poznaniu z całym tym minionym czasem informacji co się wiąże z budową 

nowej Floty i tych wszystkich milionowych w kosztach projektów aby ją usprawnić) 

założenia własnej bez wsparcia solidnej grupy a co dopiero we dwóch choćby z bratem

Nie mówiąc nawet o czasie trwania związanym z wymogami i ograniczeniami samej gry, ani o tym

że tutaj w Royal Squadron duża grupa ludzi dokonała tego grając zaledwie(!) kilka lat

Jeśli chodzi Ci tylko o posiadanie większej ilości slotów 

na staff itemy to chyba już lepiej za Zeny...

Farmić Dilithium -> mielić Dilithium -> wymieniać na Exchange-u i dołączyć do kogoś

Takie moje zdanie

Ps: Zakładanie fletu to tak zwana Chińska Czapa...

...tak słyszałem nie widziałem ,nie chcę nawet

Na pewno boli od samego patrzenia...

I. Thorne
    Participant

Ja moze dodam, bo mam znajomego co rowniez chcial zakladac swoj fle... to znaczy swoja flote. I nie mial pojecia, ze zeby naprawde kazdy projekt zakonczyc to musialby grac tylko i wylacznie na flote jakies kilka lat po kilkanascie godzin dziennie. Powiem tylko, ze jeden projekt w jednej gaezi kosztuje ponad 5 milionow EC, a musisz go zrobic 250 razy. Galezi sa trzy, a nie wspominam juz o upgradach stacji. A jak dodam kopalnie, ambasade i iglice to koszt moze nawet wyjsc 5 miliardow EC, a moze nawet 10 miliardow.

Dodam, ze bawie sie przelicznikiem 1 dilit = 100 EC.

Jestes gotowy na taka farme?

Piotr
    Keymaster

Tytuł topica zmieniony. Przepraszam wszystkich, którzy nie zdążyli pożartować. 😉

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram