No pięknie. OmegaOne kryje pod konsolami butelki z alkoholem nieznanego pochodzenia i przeznaczenia, Wolf pędzi bimber w cewkach warp przeznaczonych do całkiem innego celu (tak po prawdzie to to wskazuje, że TSS nie jest stacją kosmiczną, jak to mi mówił Pierwszy - czyżby wprowadzał mnie rozmyślnie w błąd? 😉 ), Pani Kapitan... przejdźmy do innego tematu 😛 - T'Reker upija się zapasami Omegi, zaś mnemen rozprowadza alkohol po okręcie. I to wszystko w jeden dzień! Chyba będzie trzeba utworzyć tu jakieś AATSS (Anonimowi Alkoholicy Trekowej Strony Startowej). 😛 Za pozwoleniem dowództwa.A co do "krótkiego, prawdziwego testu psychologicznego: historii pewnej dziewczyny", to chyba MIAŁA NADZIEJĘ, ŻE TEN CHŁOPAK PONOWNIE POJAWI SIĘ NA POGRZEBIE! A teraz proszę się ode mnie trzymać z daleka, ponieważ rozumuję jak psychopata, a "Ten test został stworzony przez słynnego amerykańskiego psychologa i pozwala weryfikować potencjalnych zabojców ..Wielu seryjnych morderców odpowiedziało prawidłowo na to pytanie..." 😈 😈 😈