Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 3,452 total)
  • Author
    Participant

No pięknie. OmegaOne kryje pod konsolami butelki z alkoholem nieznanego pochodzenia i przeznaczenia, Wolf pędzi bimber w cewkach warp przeznaczonych do całkiem innego celu (tak po prawdzie to to wskazuje, że TSS nie jest stacją kosmiczną, jak to mi mówił Pierwszy - czyżby wprowadzał mnie rozmyślnie w błąd? 😉 ), Pani Kapitan... przejdźmy do innego tematu 😛 - T'Reker upija się zapasami Omegi, zaś mnemen rozprowadza alkohol po okręcie. I to wszystko w jeden dzień! Chyba będzie trzeba utworzyć tu jakieś AATSS (Anonimowi Alkoholicy Trekowej Strony Startowej). 😛 Za pozwoleniem dowództwa.A co do "krótkiego, prawdziwego testu psychologicznego: historii pewnej dziewczyny", to chyba MIAŁA NADZIEJĘ, ŻE TEN CHŁOPAK PONOWNIE POJAWI SIĘ NA POGRZEBIE! A teraz proszę się ode mnie trzymać z daleka, ponieważ rozumuję jak psychopata, a "Ten test został stworzony przez słynnego amerykańskiego psychologa i pozwala weryfikować potencjalnych zabojców ..Wielu seryjnych morderców odpowiedziało prawidłowo na to pytanie..." 😈 😈 😈

Slawek
    Moderator

Seldon - a co będzie jak się zapasy skończą... wróce do czyszczenia wyrzutni torped?? :(.A co do zagadki to będę wredny i stwierdze, że nigdy nie zrozumiem płci pięknej. Nigdy, przenigdy. Powód zapewne był bezsensowny lub mało ważny (ale kobity się o wszystko czepiają :P). Więc nie odpowiem na tą zagadkę :).

Anonymous
    Guest

Seldon, jedno nie wyklucza drugiego. Każda stacja ma na wyposażeniu chociaż jednego runaboata, a jeśli to jest starbaza to i coś większego się znajdzie. A rdzeni i cewek tam pod dostatkiem... (na tym czymś większym oczywiście:) )

Thengel
    Participant

Hmm... Nie to za proste wg. mnie jest tak:a) to Matrix a owa dziewczyna jest agentem a jej matka i siostra występowały przeciw systemowi. 😎 jest sadystkąc) ten chłopak to Picard który przeniósł się w przeszłość żeby zapobiec śmierci praprapraprababki Worfa ale cuś mu nie wyszło 🙂

OmegaOne
    Participant

Seldon, jedno nie wyklucza drugiego. Każda stacja ma na wyposażeniu chociaż jednego runaboata, a jeśli to jest starbaza to i coś większego się znajdzie. A rdzeni i cewek tam pod dostatkiem... (na tym czymś większym oczywiście:) )

Hmm a mnie sie zawsze wydawalo ze siedzimy na Akirze i to na dodatek w suchym doku ;] Cos sie FO placze w zeznaniach ;]

Piotr
    Keymaster

Za serek dziękuję, ale 3 butelki to mógłbyś przynieść.

Już pędzę ;))

No Pani Kapitan, co to za zwabianie niewinnego kadeta do kajuty? Mnemen, zwiewaj szybko, poki mozesz. Aha, a te butelki daj... sam zaniose. 😉

OmegaOne
    Participant

[...] a te butelki daj... sam zaniose. 😉

HY hy hy cwaniaczek 😛

Anonymous
    Guest

Cos sie FO placze w zeznaniach

A niech się plącze, ważne aby cewki warp były. Bez tego musiałbym całą technologię na nowo opracowywać...

mnemen
    Participant

Mnemen, zwiewaj szybko, poki mozesz. Aha, a te butelki daj... sam zaniose. 😉

Ja tylko niosę pomoc ;)) Ale jak chcesz to nieś, ale napiwkiem dzielimy się po połowie 😉

Liranna
    Participant

Grrrrrr... tylko nie FO. Mnemen, migiem do mojej kajuty!

Piotr
    Keymaster

Bardzo mi przykro, mnemen musial cos zalatwic (bo nie chcial czyscic kadluba szczoteczka do zebow). 😉 Wiec jestes na mnie skazana. 🙂

Liranna
    Participant

Nie, tylko nie to. Komputer, zablokuj drzwi.

Piotr
    Keymaster

Hmm, no wlasciwie to pomysl niezly... teraz gdy juz wszedlem. 😉

Liranna
    Participant

Oops, za późno. Grrrrr ....

Anonymous
    Guest

To skoro dowództwo jest zajęte... Panie, panowie, "chata wolna". Właśnie skończyłem filtrować... Zapraszam, póki jeszcze jest 😀

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 3,452 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram