Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
zapraszam do nas. jeden z szescianow przerobilismy na wielka bibmrownie. stacjonuje w ukladzie YD567, w okolicach planet 4839delta. cala roslinnosc zostaje transportowana na poklad szescianu, a nastepnie przy uzyciu technologii ze statku kaloboryjskiego przerobiona na smaczny bimberek.
OPOR JEST BEZCELOWY, ZOSTANIECIE POCZESTOWANI
Eh, Omega, Pani Kapitan zalujesz, a w maszynowni sam chowasz zapas pod kilkoma konsolami. 😉
Ooo, to moge wpaść popykać na konsolce :P. Najchętniej na PS2 i X-Box'ie :D.
(a może ktoś sprzeda [bardzo] tanio :P)
zapraszam do nas. jeden z szescianow przerobilismy na wielka bibmrownie.
Raczej odradzam. Wszelkie zabawy z Borgiem kończą się zawsze próbą asymilacji. Niezła próba 😉
Ciiii, ja nic nikomu nie zaluje a szczegolnie Cpt, a poza tym po co rozglaszac to publicznie, nie kazdy zalogant musi wiedziec co ja chowam pod konsolami 😉 a chowam rozne rzeczy niektorzy mogliby sie smiertelnie wystraszyc ;]
Wywiad wszystko sprawdził, nie ma obaw 😉
nie kazdy zalogant musi wiedziec co ja chowam pod konsolami
Chowałeś. I tak było cienkie w porównaniu do mojego wyrobu. Stara romulańska receptura, przyprawiona klingońskimi drożdżami. Nazwałem toto "Niewstawalna" - po butelce nie wstaniesz przez 48 h. Gwarantuję.
Chowalem!?.... Dzieki Piotr teraz bede musial szukac nowych skrytek bo do starych pewnie zagladac nie ma po co bo i tak juz tam nic nie znajde, wszystko juz pewnie zostalo "wyzłopane" do dna do ostatniej kropelki. Jak dorwe nabombanego moimi zapasami zaloganta to .... eh spotka go niemila niespodzinka ;]Moze i bylo cienkie ale nie zawsze ilosc % i czas lezenia bez przytomnosci w sickbay'u/ambulatorium sie liczy, niektorzy gustuja w trunkach dajacych przyjemnosc podniebieniu ;] a poza tym takie romulansko klingonskie experymenty moga smakowac chyba tylko klingonom 8)
Ciiii, ja nic nikomu nie zaluje a szczegolnie Cpt, a poza tym po co rozglaszac to publicznie, nie kazdy zalogant musi wiedziec co ja chowam pod konsolami 😉 a chowam rozne rzeczy niektorzy mogliby sie smiertelnie wystraszyc ;]
A co takiego tam jeszcze chowasz? Chyba czas wpaść na małą inspekcję do maszynowni.
takie romulansko klingonskie experymenty moga smakowac chyba tylko klingonom
Bo ja wiem...Żaden Ziemianin się nie skarżył. Fakt, że żaden z nich do dziś nie powiedział ani słowa, ale... Nie, to nie od mojej "Niewstawalnej". Niemożliwe...
... a pozatym takie romulansko klingonskie experymenty moga smakowac chyba tylko klingonom 8)
To może ja wypróbuję, ale proszę z dostawą do kwatery, bo jak na razie nie chce mi się wstać.
To może ja wyprubuję, ale proszę z dostawą do kwatery, bo jak narazie nie chce mi się wstać.
Przy zamówieniu większym niż trzy butelki dodajemy gratis opakowanie serku pleśniowego (przeleżał dwa miesiące przyklejony do konsoli i chyba początkowo był gumą do żucia, ale po trzech butelkach ma wyborny smak ;))
Za serek dziękuję, ale 3 butelki to mógłbyś przynieść.
Za serek dziękuję, ale 3 butelki to mógłbyś przynieść.
Już pędzę ;))
Jak dorwe nabombanego moimi zapasami zaloganta to .... eh spotka go niemila niespodzinka ;]
Ooops... czyli to było twoje...? hik... (czkawka). Baldźo pśeplaśam... hik... A ćo będźe tom niespodziankom :P?? hik...
A ćo będźe tom niespodziankom :P?? hik...
To, że Omega używa tego do czyszczenia cewek warp, a spożycie tego bez soku aroniowego powoduje ostre, trzydniowe rozwolnienie ;P
Hm, tak sie ladnie mrocznie zrobilo i nagle rozmowa zeszla na bimbrownie... Ale moze temu zaradzimy. 😉 Mam dla Was cos ciekawego:TO JEST KRÓTKI, PRAWDZIWY, TEST PSYCHOLOGICZNY: HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY. NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHLOPAKA, KTÓREGO WCZESNIEJ NIGDY NIE WIDZIALA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MEZCZYZNE SWEGO ZYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIE... KILKA DNI PÓZNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJA SIOSTRE... JAKI JEST POWÓD ZABICIA WLASNEJ SIOSTRY?