Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 3,452 total)
  • Author
    Participant

Gdzie jest mój Magunio? 😥

Piotr
    Keymaster

W jaki sposob jesz Princesse lub inny wafelek?

Mam problem, nie przepadam za wafelkami. 😉 Co teraz?

fluor
    Keymaster

Pytanie kto będzie Persefoną 😉

Ze co prosze?

Chciałem się upewniić, zanim popełnię jakąś gafęę, kto miałby być Pehrsefonąą 🙂

DarkLady
    Participant

Wielkie dzieki Fluor _-_ Tu masz info:

Quote:
    W takim razie Piotr to Morfeusz , Vashar to Neo , Romulanka to Trynity , DL to ta babka z Matrixa reaktywacji ( ta co Noe się z nia całował ) 

Quote:
    Mam problem, nie przepadam za wafelkami. 😉 Co teraz?

Nie wiesz, co dobre.

Vashar
    Participant
    Quote:
    Gdzie jest mój Magunio? 😥

Niestety... mała pomyłka przy teleportacji.. i Magunia można było podziwiać na pokładach od 3 do 5, zanim ekipa sprzątająca zmyła go ze ścian 😉

Ale nie martw się... już go sklonowaliśmy... za pare dni klon OmegaTwo dojrzeje i bedzie w pełni funkcjonalny 8)

Na specjalne życzenie departament naukowy moze wbudować mu mikroprzekaźnik wibrujący, dzieki któremu jak będzie go pani kapitan wzywać, to Omega będzie delikatnie wibrować... 😀

fluor
    Keymaster

Wielkie dzieki Fluor _-_

Ech, to mi się dostało... Reyden wszystkim poprzydzielał role tylko dla mnie jakąś bateryjkę zostawił... przecież bateryjki nie występowały w filmie 😉

Liranna
    Participant

Nie chcę żadnego klona!!! Ja chcę mojego Magunia!!!!

Vidmo
    Participant

Trwaja poszukiwania Merowinga. Dla zainteresownych mam kursik kwalifikacyjny. Oto pierwsze pytanie:

W jaki sposob jesz Princesse lub inny wafelek?

a) po prostu gryze,

😎 najpierw zlizuje czeklade, a potem gryze, 

c) odgryzam gorna warstwe i zlizuje nadzienie.

Zgloszenia prosze nadsylac do 48 godzin od ukazania sie posta. 😉

A ja normalnie odpowiem, że mój ulubiony baton (Lion) po prostu gryzę czyli odp. A (nie wyszukujcie się tu żadnego podstępu 😀 )

Co ty sugerujesz, że niby ja... w tak młodym wieku  i to jeszcze w obecności kobiet...  *shock*

He he możesz podarować ją dzadkowi (jak byś ją zjadł to dopiero by się działo na forum 😀 😆 )

A kobiety najpierw podrzucają taką przynętę, by następnie mówić, że jesteśmy szowinistycznymi świniami myślącymi tylko o jednym 😉 

A moze nie?

Ja szowinistyczną świnią ❓ ❗ ❓ 🙄

Na specjalne życzenie departament naukowy moze wbudować mu mikroprzekaźnik wibrujący, dzieki któremu jak będzie go pani kapitan wzywać, to Omega będzie delikatnie wibrować...  😀 

He he. No comment.

Slawek
    Moderator

Na specjalne życzenie departament naukowy moze wbudować mu mikroprzekaźnik wibrujący, dzieki któremu jak będzie go pani kapitan wzywać, to Omega będzie delikatnie wibrować...  😀

Czy tu jest może kolejny podtekst czy to znowu ja jestem zbreźny??:P

Vashar
    Participant

Czy tu jest może kolejny podtekst czy to znowu ja jestem zbreźny??:P

Hmm.... jakby ci to powiedzieć... tu nie ma podtekstu 8)

Najwyraźniej jesteś zbereźny powyżej przeciętnej 😉 ... albo jakby ktoś powiedział: głodnemu chleb na myśli 😛

DarkLady
    Participant

No nie... Wszyscy boja sie Princessy?? Alez sie moje biedne serduszko zawiodlo... 🙁

Vashar
    Participant

No nie... Wszyscy boja sie Princessy?? Alez sie moje biedne serduszko zawiodlo...  🙁

Czy ja się boję Princessy? Nie...

Czy ja się boję Patelni? Kwestia dyskusyjna 😛

Pewna Rrromulanka może potwierdzić, że bardzo lubie _gryźć_ i _chrupać_ Princesse kokosową 😉

Czy taka odpowiedź cię satysfakcjonuje DL? 🙂

Slawek
    Moderator

Hmm.... jakby ci to powiedzieć... tu nie ma podtekstu  8) 

Najwyraźniej jesteś zbereźny powyżej przeciętnej 😉 ... albo jakby ktoś powiedział: głodnemu chleb na myśli 😛

To drugie raczej nie. A co do zbreźności to po trzech latach w gimnazjum z mojej klasy nie dało się wyjść NIE zbreźnym 😛

DarkLady
    Participant

Pewna Rrromulanka może potwierdzić, że bardzo lubie _gryźć_ i _chrupać_ Princesse kokosową 😉

Czy taka odpowiedź cię satysfakcjonuje DL? 🙂

Czyli mam rozumiec, ze wybierasz odp. A?

No coz, poszukiwania trwaja dalej... 🙁

Tazman
    Participant

A mam pytanie czy zgryzał jakiś twardziel Princessę po spożyciu dużej ostrej Pizzy ❓ Ja tak 8) Ale potem miałem długie posiedzenie w ubikacji .......... zanotować dużo ostrego sosu nie lubi słodyczy .... 😆

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 3,452 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram