Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
W jaki sposob jesz Princesse lub inny wafelek?
Mam problem, nie przepadam za wafelkami. 😉 Co teraz?
Pytanie kto będzie Persefoną 😉
Ze co prosze?
Chciałem się upewniić, zanim popełnię jakąś gafęę, kto miałby być Pehrsefonąą 🙂
Wielkie dzieki Fluor _-_ Tu masz info:
Nie wiesz, co dobre.
Niestety... mała pomyłka przy teleportacji.. i Magunia można było podziwiać na pokładach od 3 do 5, zanim ekipa sprzątająca zmyła go ze ścian 😉
Ale nie martw się... już go sklonowaliśmy... za pare dni klon OmegaTwo dojrzeje i bedzie w pełni funkcjonalny 8)
Na specjalne życzenie departament naukowy moze wbudować mu mikroprzekaźnik wibrujący, dzieki któremu jak będzie go pani kapitan wzywać, to Omega będzie delikatnie wibrować... 😀
Wielkie dzieki Fluor _-_
Ech, to mi się dostało... Reyden wszystkim poprzydzielał role tylko dla mnie jakąś bateryjkę zostawił... przecież bateryjki nie występowały w filmie 😉
Nie chcę żadnego klona!!! Ja chcę mojego Magunia!!!!
Trwaja poszukiwania Merowinga. Dla zainteresownych mam kursik kwalifikacyjny. Oto pierwsze pytanie:
W jaki sposob jesz Princesse lub inny wafelek?
a) po prostu gryze,
😎 najpierw zlizuje czeklade, a potem gryze,
c) odgryzam gorna warstwe i zlizuje nadzienie.
Zgloszenia prosze nadsylac do 48 godzin od ukazania sie posta. 😉
A ja normalnie odpowiem, że mój ulubiony baton (Lion) po prostu gryzę czyli odp. A (nie wyszukujcie się tu żadnego podstępu 😀 )
Co ty sugerujesz, że niby ja... w tak młodym wieku i to jeszcze w obecności kobiet... *shock*
He he możesz podarować ją dzadkowi (jak byś ją zjadł to dopiero by się działo na forum 😀 😆 )
A kobiety najpierw podrzucają taką przynętę, by następnie mówić, że jesteśmy szowinistycznymi świniami myślącymi tylko o jednym 😉
A moze nie?
Ja szowinistyczną świnią ❓ ❗ ❓ 🙄
Na specjalne życzenie departament naukowy moze wbudować mu mikroprzekaźnik wibrujący, dzieki któremu jak będzie go pani kapitan wzywać, to Omega będzie delikatnie wibrować... 😀
He he. No comment.
Czy tu jest może kolejny podtekst czy to znowu ja jestem zbreźny??:P
Czy tu jest może kolejny podtekst czy to znowu ja jestem zbreźny??:P
Hmm.... jakby ci to powiedzieć... tu nie ma podtekstu 8)
Najwyraźniej jesteś zbereźny powyżej przeciętnej 😉 ... albo jakby ktoś powiedział: głodnemu chleb na myśli 😛
No nie... Wszyscy boja sie Princessy?? Alez sie moje biedne serduszko zawiodlo... 🙁
No nie... Wszyscy boja sie Princessy?? Alez sie moje biedne serduszko zawiodlo... 🙁
Czy ja się boję Princessy? Nie...
Czy ja się boję Patelni? Kwestia dyskusyjna 😛
Pewna Rrromulanka może potwierdzić, że bardzo lubie _gryźć_ i _chrupać_ Princesse kokosową 😉
Czy taka odpowiedź cię satysfakcjonuje DL? 🙂
Hmm.... jakby ci to powiedzieć... tu nie ma podtekstu 8)
Najwyraźniej jesteś zbereźny powyżej przeciętnej 😉 ... albo jakby ktoś powiedział: głodnemu chleb na myśli 😛
To drugie raczej nie. A co do zbreźności to po trzech latach w gimnazjum z mojej klasy nie dało się wyjść NIE zbreźnym 😛
Pewna Rrromulanka może potwierdzić, że bardzo lubie _gryźć_ i _chrupać_ Princesse kokosową 😉
Czy taka odpowiedź cię satysfakcjonuje DL? 🙂
Czyli mam rozumiec, ze wybierasz odp. A?
No coz, poszukiwania trwaja dalej... 🙁