Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
a jak czas jeszcze dziś pozwoli to posprzątam kajutę 🙂 pani kapitan (tylko żeby nie było tam Piotra 😆 ).
Hmm, cos mi sie wydaje ze dzis mialem odbyc wazna narade z Kapitan... no nic, naradzac sie mozna w mojej kajucie, Vidmo, milego sprzatania, nikt Ci nie bedzie przeszkadzal.;)
To niesamowite, jak faceci glupieja na punkcie kobiet u wladzy (kiedy ja wreszcie awansuje?) 8) Ale skoro tak bardzo chcecie sie wykazac, proponuje wyscig w szorowaniu pokladu szczeteczka do zebow oczywiscie z przeszkodami w postaci strzelajacych losowo dzialek fazerowych. Powodzenia smialkom. 😉 A co na to Pani Kapitan?
Ciekawy pomysl. 😉 Vashar, przygotuj tor wyscigu, a ja... ide na narade... 😉
Hm, czyzbys chcial "przeniesc" swojego naukowego za pomoca latajacej patelni, czy jakims dziwnym trafem zepsul sie w niej system samonaprowadzajacy? 😉
Dobry pomysł, brawo, a wiec ogłaszam wyścig z przeszkodami w szorowaniu pokładu. Jednego ochotnika już mamy jest nim Vidmo, ktoś jeszcze chce?
Piotr na szczęście nie ma licencji patelmistrza, żeby obsługiwać tak zaawansowany sprzęt jak latająca patelnia... 🙂
Kiedyś próbował.... ale mu się łapa za bardzo trzęsie 😉
Tak więc... co najwyżej może obsługiwać tubę romulańską 😉
Zaraz zaraz... a jakie są nagrody? I czy jako porucznik mogę wziaść udział z tzw. "forami"? Jeśli tak to odpowiednio przyszykuje tor... baaaardzo odpowiednio 😉
Już wiem dlaczego Piotr lubi kobiety wydające rozkazy.... te ciarrki 😛
Tor będzie przebiegać przez pokłady 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,18,27,30,33... oczywiście podczas przebiegania hordy napalonych załogantów przez kwatere kapitańską będzie wydany rozkaz o zgaszenie światła w tejże kwaterze... żeby załoganci byli nieświadomi jak wyglądają narady i gra... wojenna 😉
Poza tym... na pokładzie 5 prosiłbym FO o wyłączenie grawitacji... orły sobie polatają (ja juz mam buty grawitacyjne buahahaha) ;]
Kwatera kapitańska jest wolna, narada odbywa sie w kwaterze Pierwszego 😈
Zaraz zaraz... a jakie są nagrody?
Talon na balon i wycieczka dookoła świata palcem po mapie...
Sponsorem nagrody jest producent klingońskich pieluch...
W takim razie Vidmo zapraszam do mojej kajuty. Tylko później nie błagaj o litość 😈
Już zrobione 😉 . Obyło się bez ofiar 🙂 pewnie dlatego że kapitan wyszła do Piotra na naradę 😉 ,ale za to przygotowałem niespodziankę 😀 😈
To niesamowite, jak faceci glupieja na punkcie kobiet u wladzy (kiedy ja wreszcie awansuje?) 8) Ale skoro tak bardzo chcecie sie wykazac, proponuje wyscig w szorowaniu pokladu szczoteczka do zebow oczywiscie z przeszkodami w postaci strzelajacych losowo dzialek fazerowych. Powodzenia smialkom. 😉 A co na to Pani Kapitan?
😀 Nie każdy facet głupieje na punkcie kobiet u władzy 😉 . Ja np: chce być porzyteczny na statku żeby mnie za burtę nie przetransportowano (nieco przydługie 😀 ) bez skafandra 😉 . Mi się wydaje, że pokład był już szorowany szczoteczką kilka(naście) postów temu 😉 chociaż nie był to sport extremalny jak teraz to niektórzy knują 😀
Dobry pomysł, brawo, a wiec ogłaszam wyścig z przeszkodami w szorowaniu pokładu. Jednego ochotnika już mamy jest nim Vidmo, ktoś jeszcze chce?
?!? Jeżeli tak to domagam się dodatkowych godzin na holodeku (musze poćwiczyć na K 120 zanim się sezon zacznie 😀 )
Tor będzie przebiegać przez pokłady 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,18,27,30,33... oczywiście podczas przebiegania hordy napalonych załogantów przez kwatere kapitańską będzie wydany rozkaz o zgaszenie światła w tejże kwaterze... żeby załoganci byli nieświadomi jak wyglądają narady i gra... wojenna 😉
Dzięki za podanie miejsc niespodzianek 🙂 , już się zaopatrzyłem w buty grawitacyjne (i osobisty emiter osłon 😀 ) chyba, że to jakaś podpucha ? 🙂
Kwatera kapitańska jest wolna, narada odbywa sie w kwaterze Pierwszego 😈
Tylko żeby nie trwała za długo bo kadet Vidmo przygotował (w replikatorze 😉 ) smaczną kolacje i przygotował znakomite romulańskie wino, rocznik 2205, które porzyczył od Vasha 😉 specjalnie dla pani kapitan 8)
(...)
Sponsorem nagrody jest producent klingońskich pieluch...
Mam rozumieć, że jesteś pzedstawicielem podanej firmy ? 🙂
Ps:Oglądał wczoraj ktoś na MTV o 23.00 Beavis'a and Butt-Head'a ? 😀
Już wiem dlaczego Piotr lubi kobiety wydające rozkazy.... te ciarrki 😛
Dla scislosci, znam tylko jedna wydajaca rozkazy. 😉 No ale nie za to ja lubie... Niewazne. 😛
Mam pytanie - czemu na moje rozkazy nie reagujesz tak szybko, hmm? 😈 Ciagle tylko "dobra, zaraz to zrobie" albo "teraz nie mam czasu". Musze pomyslec nad lepsza mobilizacja CSO. Chyba pozycze patelnie z arsenalu pewnej Rrrromulanki. 😉
Tylko żeby nie trwała za długo bo kadet Vidmo przygotował (w replikatorze 😉 ) smaczną kolacje i przygotował znakomite romulańskie wino, rocznik 2205, które porzyczył od Vasha 😉 specjalnie dla pani kapitan 8)
No i kolejna proba przekupstwa... Vidmo, naucz sie ze tu nie panuja zwyczaje Ferengi. 😉 No coz, skoro juz tak polubiles sprzatanie... Mysle ze porucznik Savi dawno nie robil u siebie porzadkow... Oczywiscie upewnie sie ze bedzie w kajucie, nie mozesz przeciez ciagle byc sam. 😉 Aha, uwazaj na pejczyki. 😈
A w sprawie romulanskiego wina... Juz ja sobie pogadam z Vasharem. 😈
Mam rozumieć, że jesteś pzedstawicielem podanej firmy ? 🙂
Nie jestem. I uważaj, bo tak tu o karach i o twoim zamiłowaniu do sprzątania gadamy to załatwi ci się prace w segregacji zużytych klingońskich pieluch 😈 Jestem pewien, że dowództwo poprze mój pomysł 😈
W takim razie już biegnę coś przegryź i ubzdryngoliś się przed snem. Mam nadzieje, że mi tu jakiegos przewrotu nie zrobicie i jak rano na kacu sie już obudzę to okret nadal będzie cały i odpowiednia osoba będzie kapitanem, bo jak nie to .....