Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 3,452 total)
  • Author
    Participant

Wy tu gadugadu , a borg rozrabia 😈 Defiant 1 2 i 3 odcholowac ta unieruchomiana akirę do stacji AA Sovek alfa , beta, gamma i delta , ogień zaporowy na szescian Sovek Epsilon i eridianii , osłaniać Defianty Promki I i II , odwócic uwage kostki rubika 😀 😀 Ozysrys i nieśmiertelny ognia torpedami C2H5OH po opdanieciu osłon , przesłąc komandosów , niech podłaczą do systemu dystrybucji mocy zbiorniki z ruskim bimbrem 😛 😛 😛 8) Swoją drgoa , ciekawe jak by borg zareagował na mocny alkochol ❓ 😛 😛

Vashar
    Participant

Wy tu gadugadu , a borg rozrabia  😈  

Defiant 1 2 i 3 odcholowac ta unieruchomiana akirę do stacji AA  

Sovek alfa , beta,  gamma i delta , ogień zaporowy na szescian  

Sovek Epsilon i eridianii , osłaniać Defianty  

To tylko zły sen Reyden... śpij dalej 😉

Reyden
    Participant

Wy tu gadugadu , a borg rozrabia  😈  

Defiant 1 2 i 3 odcholowac ta unieruchomiana akirę do stacji AA  

Sovek alfa , beta,  gamma i delta , ogień zaporowy na szescian  

Sovek Epsilon i eridianii , osłaniać Defianty  

To tylko zły sen Reyden... śpij dalej 😉

widze że Tal'Shiar próbuje tu mieszać ; trza wszystkie grupy postawić w stan pogotowia . 😀 😀

Grupy Alfa i Delta patrolowac sektor w poszukiwaniu okrętów T'S 😛 ;

grupy Bravo i Charlie ognia w kierunku sześcianu 8) 8)

USS Exxon , wciagnac ta unieruchomina akirę do łądownii nr . III i odlecieć do bazy 789AA , Defiant I , II i III oraz Sovki wracąc do ataku na kostke rubika 🙂

Gruba Zulu czekać ( każda z grup skałda sie z 25 jednstek z nowym typem maskowania metafazowego :] , dodatkowo w grupie Bravo jest 15 Akir ) 😛 😛

Piotr
    Keymaster

Reyden, najwyrazniej zabladziles, Holodek jest 4 poklady nizej.

E... wg mnie on się tak łatwo nie da awansować 🙂 Pamiętacie jak długo komandor Riker stawiał opór i gorączkowo trzymał się Picarda?? Dopiero w Nemesis go wzięli i sie pozbyli 😀 Nie ma głupich 😛

O kim mowa? Vashara awansowac? Wiecie... to nie gwarantuje jego przeniesienia. 😉 W sumie jedyna mozliwosc zeby ktos go musial zastapic to jego odejscie, ale poniewaz od ponad roku kazda jego rezygnacja ktora mi przysle, ginie w podejrzanych okolicznosciach, to nie radze sie szybko przygotowywac do roli nowego CSO.

Reyden
    Participant

Piotr , wcale nie zabłodziłem celowo

w końcu i borg się pojawił wczesniej

Piotr
    Keymaster

No niby tak, ale borg juz sobie poszedl, wiec Twoja armada moze udac sie w poscig. 😉

Vashar
    Participant

O kim mowa? Vashara awansowac? Wiecie... to nie gwarantuje jego przeniesienia. 😉 W sumie jedyna mozliwosc zeby ktos go musial zastapic to jego odejscie, ale poniewaz od ponad roku kazda jego rezygnacja ktora mi przysle, ginie w podejrzanych okolicznosciach, to nie radze sie szybko przygotowywac do roli nowego CSO.

A mówiłeś, że rezygnacja jest nadal rozpatrywana. 😉

Oni mnie tu przetrzymują siłą. [miejsce na rozpaczliwe wygladanie za okno w kwaterze i patrzenie na przelatujący obok klingoński okręt] help 😉

Krusty
    Participant

Vashar dziwny z ciebie romulak, naprawde dziwna to sytuacja gdy romulanin z utęsknien spoglada na klingoński okręt.

fluor
    Keymaster

Reyden(..)

No niby tak, ale borg juz sobie poszedl, wiec Twoja armada moze udac sie w poscig. 😉

😀

(...) Vashara awansowac? (...) W sumie jedyna mozliwosc zeby ktos go musial zastapic to jego odejscie, ale poniewaz od ponad roku kazda jego rezygnacja ktora mi przysle, ginie w podejrzanych okolicznosciach, to nie radze sie szybko przygotowywac do roli nowego CSO.

Komandorze, chyba nie podejrzanych a: niezbadanych, nieoczekiwanych, niezawinionych, niespodziewanych... 😛

Vidmo
    Participant

E... wg mnie on się tak łatwo nie da awansować 🙂 Pamiętacie jak długo komandor Riker stawiał opór i gorączkowo trzymał się Picarda?? Dopiero w Nemesis go wzięli i sie pozbyli 😀 Nie ma głupich 😛

Ale w końcu się udało 😀

Vidmo, co ty sugerujesz? Czy myślisz, że w kogoś interesie jest wysyłać naszego oficera naukowego na okręt do kwadrantu delta, czyli Ułan Bator dla wtajemniczonych. 😉

Będą stanowiska do obsadzenia więc chyba dla nas obu 😉

Hej, hej. Co to ma być? Myślisz, że ja będę przeprowadzać wszystkie badania, jak to określasz? Ja mam bardzo wąski "zakres tolerancji". A i tak nasz FO ustala przydziały... :>

He he dla tego mógłbym zostać twoim pomocnikiem (ze względu na szerszy zakres tolerancji 😉 ), a z FO można jakoś ponegocjować (jakieś rozneglirzowane panienki 😀 )

Swoją drgoa , ciekawe jak by borg zareagował na mocny alkohol ❓  😛  😛

Jak to co zacząłby go masowo replikować jako "paliwo dla dron" 😉

O kim mowa? Vashara awansowac? Wiecie... to nie gwarantuje jego przeniesienia.  😉  W sumie jedyna mozliwosc zeby ktos go musial zastapic to jego odejscie, ale poniewaz od ponad roku kazda jego rezygnacja ktora mi przysle, ginie w podejrzanych okolicznosciach, to nie radze sie szybko przygotowywac do roli nowego CSO.

Pozbawiłeś mnie p 😥 ale i tak coś zawsze da się wykombinować 😉 😈

Piotr
    Keymaster

[...]a z FO można jakoś ponegocjować (jakieś rozneglirzowane panienki 😀 )

No i co my tu mamy... proba przekupstwa? Pozwol na chwile, testujemy nowa sluze, sprawdzisz szczelnosc. 😈

Liranna
    Participant

A może zamiast śluzy to niech moją kajutę wysprząta. To gorsza kara za przekupstwo.

Slawek
    Moderator

Ja tam jestem za śluzą 🙂 Ew. za czyszczeniem wyrzutni torped... 🙂

Liranna
    Participant

Chyba nie wiesz co gorsze.

Slawek
    Moderator

Hehe, ew. możemy go oddać mojemu byłemu nauczycielowi od informatyki... Jeśli się dorwie się do d... tylnej części ciała to maaaaaaaarny los ofiary 😈

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 3,452 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram