Forum Fantastyka Gry Podyskutujmy

Podyskutujmy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 138 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Grałem w F2 wiele razy, ale jakoś załogi Enterprise nie znalazłem. Prom i Strażnika Wieczności i owszem. Rozbity spodek ze zdjęciem Elvisa w F1 także :D. No i rzecz jasna budkę telefoniczną do przemieszczania się w czasie.

Slawek
    Moderator

Znalezienie tych wszystkich easter eggów zależne jest od poziomu współczynnika Luck.A że z reguły ten nie jest zbyt wysoki u postaci (ja dawałem na 1-2) to nie ma się co dziwić, że ciężko trafić na te lokacje.Są to zwykłe eventy, nie mają stałego miejsca występowania.

Pitmistrz
    Uczestnik

Dokładnie ja na przykład miałem ciężarówkę z nuka-colą zaraz koło krypty.To się nazywa dobry start.

I. Thorne
    Uczestnik

Jeśli chodzi o załogę to chodziło mi o te trupy przy promie.

Sai
    Uczestnik

F2... przeszedłem go chyba z 8 razy 😉 prom znalazłem łącznie z ciałami załogi. Klimat w F2 po prostu jest boski. Ciekawy jestem jak wypadnie F3 w 3D, jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Lokacje pewnie będą super. Jednak system walki? Zobaczymy. Jak na razie jestem zaintrygowany trailerem F3 😮 i czekam na gameplaya z bety 🙄

Pitmistrz
    Uczestnik

Fallout 3?Z tego co wiem to prace nad nim zostały przerwane na jakiej podstawie twierdzisz że nadal go robią na oficjalnej stronie gry jest info o przerwaniu prac.

Slawek
    Moderator

http://fallout.bethsoft.com/ - niby w którym miejscu?

Btw. Pitmistrz, przecinki są Ci znane? 😉

Sai
    Uczestnik

Hmm.. Pitmistrz, śledzę forum F3 na oficjalnej stronce (Bethlesda ją tworzy, T`R podał namiary na forum) ma to być coś na miarę Obiviona (stąd moje obawy). W sieci można zobaczyć trailer F3, który zaprawdę robi wrażenie. Ostatnio pisali też o Falloucie w Cd-Action.

Pitmistrz
    Uczestnik

Wybacz chyba wprowadziłem w błąd albo gry pomyliłem dość dawno ostatni raz się tym interesowałem więc muszę przeprosić za wpadkę.

Krusty
    Uczestnik

Najbardziej to przerażają mnie wymagania sprzętowe jakie będzie miała ta gra, zakup konsoli chyba będzie bardziej rozsądny niż upgrade pieca.

Hemrod
    Uczestnik

Pozostaje niegranie 😉 Ja ostatnio przeżywam same zawody jeżeli chodzi o gierki. Jedyny zakup jakiego nie żałuję to HOMM 5. A Fallout w 3D? Może będzie coś jak S.T.A.L.K.E.R kupiłem i się rozczarowałem ... fabuła mnie nie wciągnęła to raz, a dwa ... respawn przeciwników jest tak częsty, że to aż śmieszne jest.

Krusty
    Uczestnik

A ja właśnie się na Heroes zawiodłem zarówno podstawka jak i dodatek mają problem z dobrą kampanią - do pewnego momentu się gra fajnie ale potem już na siłę. Dlatego mam nadzieje że ostatni doatek to zmieni, do mechaniki i klimatu nic nie mam choć osobiście wolę mrocznejsze Disciples i umiarkowanego Spellforce.

Hemrod
    Uczestnik

Widzisz ja nie twierdzę, że gra jest genialna :), ale po HOMM 4 spodziewałem się, że może być beznadziejna, a okazała się całkiem, całkiem. Co prawda najlepsze w serii pozostaje HOMM 3 i obawiam się, że to się już nie zmieni. Chociaż może gdyby nie było czwórki myślał bym inaczej? Poza tym moja oryginalna płyta z piątką się porysowała i sobie pograć nie mogę 🙁

Tazman
    Uczestnik

Co fakt to fakt, ale przez wiele gier w swojej marnej 😉 egzystencji się przewinąłem.Jednak Heroes III ciągle góruje nad resztą. V w przeciwieństwie do czwórki mi sie spodobała, ale to do Heroes III wracam co jakiś czas i gram bez znużenia jak za starych dobrych czasów gdy miałem tylko iPentium 75 i 40MB Ram i dwóch qmpli, sporo kawy, papierosów i piwa aby przetrwać przez trzecią nie przespaną nockę z rzędu. A cieło się okropnie i z wyłączoną muzyką :lol:STALKER no cóż czekałem na grę odkąd pojawiła się zapowiedź w CDA, kupiłem wersję kolekcjonerską i w ogóle COOL ale po upgradzie sprzętu nie chodzi nadzwyczajnie i patchy brakuje, ale gra spoko lecz do fallouta jej daleko. Zobaczymy może STALKER Clear Sky wsio naprawi.

Krusty
    Uczestnik

Jak chcecie zobaczyć jak wyglądają gry robiona z pasją i polotem to polecam Advent Rising i Beyond Good and Evil oraz Cthulhu Mroczne Zakątki Ziemi w te gry ostanio grałem i z czystym sumieniem polecam zwłaszcza że mają rozsądne wymagania plus są dostępne też na xboksa.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 138 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram