Forum Trek.pl Newsy Star Trek Pierwszy plakat Star Trek XII?

Pierwszy plakat Star Trek XII?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Participant

Właściwie nie wiemy, z czym mamy do czynienia. Nie wiemy, w jakim celu powstało. Nie mamy pojęcia, kto jest autorem. Zdajemy sobie jedynie sprawę, że każdy szanujący się portal z newsami sci-fi nadał temu znalezisku status newsa dnia. Trek.pl nie jest gorszy, więc i my piszemy o nowym obrazku U.S.S. Enterprise, wrzuconym w sieć przez jakiegoś anonimowego gościa. 😉 Grafika w dalszej części newsa.

[more]

Dołączona grafika

Reklama produktu powiązanego z filmem? Grafika do kalendarza? Wczesny plakat 12 części? Tajemniczy obrazek z pewnością długo jeszcze nie da zasnąć wiernym fanom. Nasi redaktorzy śledczy trzymają rękę na pulsie. Obiecujemy dać znać, gdy dowiemy się więcej. 😉

Źródło: Collider[/more]

Diabeu
    Participant

No statek ekstra, ale teraz w dobie neta i prostych programów graficznych byle domorosły grafik mógł to zrobić i wrzucić a ludzie się teraz zapewne na całym świecie spuszczają ;D

Infango
    Participant

jeśli znowu za wnętrze statku robić będzie browar to ..... WTF !?

Romek 63
    Participant

Jeśli by się okazało że to jest rzeczywiście jakiś przeciek informacji o Star Trek XII to wersja Enterprise'a świadczyłaby o tym że akcja tego filmu rozgrywałaby się pewnie zaraz po czasach akcji z filmu ST XI.

Diabeu
    Participant

No to już przeca zostało oficjalnie potwierdzone, że chronologicznie dzieje się PO ST XI.

Romek 63
    Participant

No tak ale "po" może znaczyć że 5 lat po... albo 100 lat po... a to jest zasadnicza różnica.

fluor
    Keymaster

100 lat to raczej nie, jeżeli chcą wykorzystać obecną załogę.

Diabeu
    Participant

Ja tam obstawiam, że 12 będzie się działa jakoś bezpośrednio po akcji umieszczonej w ostatnim filmie.

Romek 63
    Participant

Prawdopodobnie masz rację, chyba że znowu będziemy mieli jakąś podróż w czasie 😛

Diabeu
    Participant

Motyw podróży w czasie to mój ukochany motyw w SCI-FI, ale w Trekach wałkowany był już tyle razy, że tym razem mogliby sobie z nim 'dać siana', że się tak wyrażę.Nawet najambitniejsza albo najpiękniejsza idea po pewnym czasie robi się oklepana, gdy jest zaprezentowana zbyt wiele razy.

Cross
    Keymaster

Motyw podróży w czasie to mój ukochany motyw w SCI-FI

Yep, dlatego 4 sezon Eureki jest fajowy 🙂

Diabeu
    Participant

To będę musiał chyba nadrobić, bo ja Eurekę 'porzuciłem' jakoś w połowie 2 sezonu, sam nie wiem dlaczego, chyba za dużo miałem innych wtedy seriali na głowie ;D

Toreth
    Participant

Motyw podróży w czasie to mój ukochany motyw w SCI-FI

Yep, dlatego 4 sezon Eureki jest fajowy 🙂

Mnie właśnie strasznie się 4 sezon nie podoba i przestałam oglądać. Za bardzo nawydziwiali na mój gust 🙁

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram