Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Pełny trailer Prometheusa

Pełny trailer Prometheusa

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Oto zapowiadany wcześniej pełny zwiastun filmu Prometheus Ridleya Scotta, Przypomnijmy, ze ma to być prequel Aliena i wygląda na to, że nie będzie ustępował temu klasycznemu horrorowi sci-fi.

[more]W filmie biorą udział Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce i Charlize Theron. A oto jego afisz:

Dołączona grafika

Źródło: TrekMovie[/more]

Diabeu
    Participant

Będzie film roku, za pewne obok nowego Batka 🙂

Eviva
    Participant

Będzie film roku, za pewne obok nowego Batka 🙂

Ja go z pewnością obejrzę.

druh drużynowy
    Participant

W końcu prawdziwe kosmiczne SF jak Gene Roddenberry nakazał, a nie jakieś popłuczyny gatunku. Już mam dość motywów końca świata, wampirów, zombie, doktorów Who i Bishop'a, Nathaniela "Chucka Norrisa" Taylora, Battlestar "i tak nie ogarniesz" Galactica, Stargate "flaki z olejem" Universe.Być może po 2012 Hollywood się obudzi i dojdzie do jakże prostego wniosku, że potrzebują czegość dziejącego się kosmosie, a najlepiej nowego serialu Star Trek. Czego zarówno Wam jak i sobie życzę.

Lo'Rel
    Participant

Zdecydowanie wybiorę się na ten film. Nazwiska bardzo zaostrzające apetyt.

Eviva
    Participant

W końcu prawdziwe kosmiczne SF jak Gene Roddenberry nakazał, a nie jakieś popłuczyny gatunku. Już mam dość motywów końca świata, wampirów, zombie, doktorów Who i Bishop'a, Nathaniela "Chucka Norrisa" Taylora, Battlestar "i tak nie ogarniesz" Galactica, Stargate "flaki z olejem" Universe.

Być może po 2012 Hollywood się obudzi i dojdzie do jakże prostego wniosku, że potrzebują czegość dziejącego się kosmosie, a najlepiej nowego serialu Star Trek. Czego zarówno Wam jak i sobie życzę.

Wasze życzenia, druhu, cała drużyna przyjmuje z wdzięcznością i sercem wezbranym nadzieją 🙂

Slawek
    Moderator

W końcu prawdziwe kosmiczne SF jak Gene Roddenberry nakazał

Nie, aż tak źle to nie wygląda.

Zarathos
    Participant

Nie wiem, ale po trailerze mam wrażenie, że to będzie kolejna "popłuczyna" z masą efektów specjalnych, lasek majtających cyckami na boki (rzecz jasna spomiędzy cycków coś potem wyskoczy, ale i tak liczą się cycyki) i podobnego "sci-fi". I z oryginalnym Obcym będzie toto miało tyle samo wspólnego co Jar Jar Binks z Darthem Vaderem (tym prawdziwym, nie płaczką pospolitą z prequeli).

Lo'Rel
    Participant

Po Ridley'u Scottcie oczekiwałbym jednak trochę więcej. Choć niewykluczone, że i wymienione przez Ciebie elementy w filmie się znajdą.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram