Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kupiec Savon

PBF - kupiec Savon

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 447 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

- Rozumiem. Ile pan potrzebuje?

lszekg
    Uczestnik

-25 sztabek latinum

I. Thorne
    Uczestnik

- Alez oczywiście. Proszę tylko tutaj odcisnąć kciuk i potwierdzić to wzorem siatków i otrzyma pan pieniądze. - podała ci małe urządzenie identyfikacyjne.

lszekg
    Uczestnik

Nigdy nie lubiłem się w takie rzeczy bawić ale, cóż nie miałem wyjścia.

I. Thorne
    Uczestnik

Po potwierdzeniu, że ty to ty kobieta podziękowała.- Proszę chwilę poczekać. - po chwili na ladzie teleportowała się malutka skrzyneczka ze latinum. - Dziękujemy za skorzystanie z usług Banku Obrony i Rozwoju. - wyrecytowała firmową regułkę.

lszekg
    Uczestnik

-Dziękuję i do widzenia. -Wyszedłem z banku i poprosiłem strażnika by oddał mi broń.

I. Thorne
    Uczestnik

Ten bez problemów oddał ci broń i stracił zainteresowanie twoją osobą.

lszekg
    Uczestnik

Teraz druga ważna rzecz. Mianowicie dok KSO z MOIM B'Relem

I. Thorne
    Uczestnik

Szybko namierzyłeś dok z B'Relem. Miał numer 12 i aby się tam dostac musiałeś teleportować się ze strzeżonego pokoju. Nikt nie miał prawa przenosić się tak do obiektów wojskowych, chyba że służył w KSO.

lszekg
    Uczestnik

Rozbroiłem się.-Czy mogę się przesła na statek? Zamierzam go kupi.

I. Thorne
    Uczestnik

Nim cię przesłali do doku to potwierdzili twoją tożsamość i całkowite rozbrojenie. Potem nie było problemów.Pojawiłeś się w doku. Wygląd był dośc dziwny, bo znalazłeś się w sali wielkości dużego pokoju. Reszta doku składała się z ramion i pola siłowego obejmującego statek.W pokoju znajdowały się dwie osoby, jeden mechanik pilnujący instrumentów i żołnierz.- Czego pan tu chce? - zapytał żołnierz, dosyć młody, pewnie służba w tym miejscu była jego pierwszym przydziłem i nie chciał coś zepsuć.

lszekg
    Uczestnik

-Ja jestem Savon. Kupiec. Przyszedłem zobaczyc mój prawdopodobny nabytek. Z resztą sami go tu przyciągnęliśmy. Mogę?

I. Thorne
    Uczestnik

- Oczywiście. - odparł żołnierz. - Za tamtymi drzwiami jest turbowinda prowadząca wprost do śluzy. Na pokładzie jest przedstawiciel Izby Handlowej Ferengich z podwładnymi, właśnie wyceniają statek. Urządzenie maskujące zostało wymontowane.

lszekg
    Uczestnik

Zwróciłem się do turbowindy. Czyli Ferengi już wiedzą. Echh... dlaczego Izba Handlowa musi wtykac swoje wielkie uszy do wszystkiego co tu się wyprawia, a to podatek, a to cło.... Kiedyś kupię sobie domek zamknę go na cztery spusty i żaden zasrany Ferengi mi do niego nie wejdzie!

I. Thorne
    Uczestnik

Krótki zjazd i byłeś przy śluzie statku. Ta otwarła się z lekkim trudem i wszedłeś na pokład B'Rela. Nikogo w okolicy nie było.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 447 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram