Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kupiec Savon

PBF - kupiec Savon

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 447 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • lszekg
    Uczestnik

-Nie dziękuję. Wolę metody staromodne i sprawdzone. -Przygotowanie do transportu zakończone.

I. Thorne
    Uczestnik

Klingoński kapitan podesłał ci namiary na pirackiego kapitana i po chwili dostałeś informacje, że jest już w okrętowej celi. Gdy informował cię o tym załogant to w tle słyszałeś jak okrutnie lży twoją matkę, babke i resztkę kobiet.

lszekg
    Uczestnik

-Złammy go jakoś. Puśćmy mu głosy obdzieranych ze skóry królików albo Klingońskiej opery..

I. Thorne
    Uczestnik

- To Klingon. Poczuje się jak w hotelu. - zaśmiała się T'Javn. - Proponuje dietę wegetariańską i różową piżamkę. - cały mostek wybuchnął śmiechem, oczywiście oprócz klingońskiej części.

lszekg
    Uczestnik

-Wiesz, może go ogolimy? Co ty preferujesz? A może jakieś romulańskie rytmy? Powinien zwijać się z bólu.

I. Thorne
    Uczestnik

- O, romulańskie muzyczki będą dobre. I trochę gazu rozwesalającego. Będzie zachowywał się jak głupi. Mam się tym zająć?Tymczasem Klingoński okręt poinformował byś nie przenosił nic z pirackiego okrętu nim nie przyleci statek KSO. Ten właśnie pojawił sie na czujnikach dalekiego zasięgu.

lszekg
    Uczestnik

-Proszę bardzo. Naukowy, proszę przeskanować ten piracki stateczek.

I. Thorne
    Uczestnik

- Jest to podrasowany statek pasażerski. Większość kwater zajęły generatory osłon i dezruptorów. Ma też całkiem pokaźną ładownię, choć pełną tylko w 5%. Czy mam szukać czegoś specyficznego?T'Javn wyszła.Statek KSO 10 minut do przechwycenia.

lszekg
    Uczestnik

-Kardazjańskie oprogramowanie i pancerze. To powinno mieć związek z nami. Przeszukaj na obecność form życia.

I. Thorne
    Uczestnik

- Na okręcie jest tylko jedna forma życia. Na mostku. Klingoński kapitan kogoś tam posłał by pilnował statku. Za to technologia... Mam trochę kardazjańskich odczytów z ładowni.

lszekg
    Uczestnik

-No cóż... trzeba będzie ubiec się o swoje. Jaka to technologia?

I. Thorne
    Uczestnik

- Jest trochę broni, ekwipunku, narzędzi, części zamiennych. Powiedziałbym z jakaś jedna czwarta tego co nam ubyła. Reszta to klingońska technologia.B'Rel KSO 5 minut do przechwycenia

lszekg
    Uczestnik

Nic nie miałem więcej do roboty. Rozprostowałem się w fotelu i czekałem...

I. Thorne
    Uczestnik

Po 5 minutach koło 3 okrętów z warp wyszedł B'Rel. Od razu zostałeś wywołany.- Kapitan K'Vek z IKC Pa'Tung. - przedstawił się. - Jestem tu z powodu schwytania pirackiego statku. Jak rozumiem, pan równiez został poszkodowany. Prosze o przesłanie listy zagubionych rzeczy.

lszekg
    Uczestnik

-Przesłać im dane z list.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 447 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram