Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan O'Connor

PBF - kapitan O'Connor

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,426 do 1,440 (z 2,395 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

-Nie ufam wam jeszcze na tyle, żebyśmy dawali wam samotny transport ... mój okręt przeniesie nas w pobliże gór i zaczniemy robić rekonesans ... sprzęt podeślę, ale podzielimy was na grupy, w każdej będzie też paru moich ludzi ... - powiedziałem spokojnie obserwując Cardacha.

I. Thorne
    Uczestnik

- Może być, tylko niech nadgorliwi rebelianci nie zaczną strzelać do niewłaściwych Kardazjan.- Terror do kapitana. - włączyła się Anna przemilczając twe nazwisko. - Mamy problem. U Yridian pozostawiliśmy dwójkę naszych. Przed chwilą dowiedziałam się, że porzucili narzędzia i gdzieś odeszli. Wywoływania nic nie dają.

Hemrod
    Uczestnik

-Jasna cholera - powiedziałem głośno i podniosłem swój komunikator -Przenieście ich na okręt i wyślijcie tam kogoś! -

I. Thorne
    Uczestnik

- Już ich przenieśliśmy, ale pojawiły się tylko ich komunikatory. Bez nich są niewidoczni z powodu zakłóceń. Wysyłam dwójkę kolejnych. W każdym razie Yridianie są bardzo grzeczni. Chyba chcą się stąd wyrwać jak najszybciej.

Hemrod
    Uczestnik

-Podejrzewam, że zwęszyli pismo nosem. W każdym razie niech pamiętają o naszej umowie. Jak by coś zajmij się tym, a jeżeli będą się migać od zapłaty, to weź w zaliczeniu ich okręt ... - byłem przekonany, że pierwsza sobie poradzi. Może nie miała doświadczenia, ale wiedzę, zapał, chęci i świetny zespół do pomocy ... -My zajmiemy się obławą ... -

I. Thorne
    Uczestnik

Tordek bez słowa czekał na zakończenie twej rozmowy z PO. Wyglądał na spokojnego, mimo że będzie musiał zabić towarzyszy, którzy zostali zmienieni.

Hemrod
    Uczestnik

-Przygotuj nas na transport bliżej gór na mój znak - popatrzyłem na Cardassianina -Jesteś gotowy? -

I. Thorne
    Uczestnik

Kiwnął głową i zniknął. Po chwili jego ludzie.Ty tez się przeniosłeś. Gdy odzyskałeś ostre widzenie Kardazjanie już zajeli pozycje do obrony. Znajdowaliście się na przełęczy między gwiema górami.

Hemrod
    Uczestnik

Podszedłem do Tordeka -Musimy uważać na niedobitki z twojego oddziału i jeszcze szukać tego co ich kontroluje. Ruszajmy do przodu ... -

I. Thorne
    Uczestnik

Ruszyliście tyralierą by ewentuyalny ostzał wroga nie spowodował za dużych strat. Jednak było to szukanie igły w stogu siana - góry zajmowały wiele kilometrów kwadratowych i poszukiwania możnabyło prowadzić latami.Ułatwieniem były ścigacze, który Anna podesłała w twoją okolicę. Te z wyższej odległości zaczęły sprawdzać teren.Po około godzinie dostałeś meldunek, ze widzą jakiś poruszający się obiekt. Około 30 kilometrów od obecnej pozycji drużyny.

Hemrod
    Uczestnik

Połączyłem się z Anną -Podeślij nas bliżej poruszającego się obiektu .... - podniosłem swoją broń. Nie wiedziałem co to mogło być, ale lepiej było być ostrożnym. Popatrzyłem jeszcze na Cardassian, to było najdziwniejsze w tej sprawie. Współpraca z nimi, nawet jeśli tymczasowa była dla mnie nie do pomyślenia w innych okolicznościach ... zabawne.

I. Thorne
    Uczestnik

Kolejne migotanie i pojawiłeś się na polu walki. Kardazjanie strzelali do kogoś, który sie ukrywał. Z wiązek wywnioskowałeś, że jest wyżej od was i lekko na prawo.

Hemrod
    Uczestnik

Zacząłem skradać się, aby zobaczyć kogo ostrzeliwują. Wolałem pozostać ostrożnym, nie chciałem aby ktoś mnie trafił, w końcu było jeszcze tyle do zrobienia, kobiet do poznania, książek nie do przeczytania. Uśmiechnąłem się szeroko, w każdej sytuacji trzeba było szukać dobrych stron, może nie przywiozę tego stworka, ale pewnie uda się wziąć paru jeńców.

I. Thorne
    Uczestnik

Kryjówek było aż za wiele, wszędzie leżąly kamienie.Gdy już schowałeś się zdziwiła cię jedna rzecz. Nikt nie odpowiadał ogniem. Zauważył to też Tordek i machnął ręką. Dwój Kardazjan zaczęło obchodzić ostrzeliwywaną pozycję, gdy inni osłaniali ich ogniem. Potem tylko szybki skok i byli na miejscu.- Mamy ich. Jeden nie żyje, drugi dostał w ramię.

Hemrod
    Uczestnik

Wstałem zobaczyć kogo złapali Cardassianie, to mogło naprawdę wiele wyjaśnić ...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,426 do 1,440 (z 2,395 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram