Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan O'Connor

PBF - kapitan O'Connor

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 2,395 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Zastała Skiffa czekającego na nią w ich kwaterze.- Spokojnie, nerwusie. - rzekł Nausikanin. - Gdyby Tavik chciał cię zabić to byś dawno wyleciał za sluzę. W celi siedzisz dla własnego bezpieczeństwa.- Jestem standartowym BHM-em na usługach Sojuszu, chociaz moja kopia pracuje dla pana Tavika. Znam się na większości gatunków w kwadrancie alfa i beta. - wyjaśnił spokojnie hologram.

Hemrod
    Uczestnik

-Nic z tego, Sam i Iliana popierają tą zmianę--Tego się obawiałem--I co teraz?--Nie wiem- po tych słowach mocno ją przytulił=Cela=-Niech wam będzie, ale mogli byście mi tu przynieść gitarę i jakaś książkę i flaszkę ... strasznie tu nudno u was- ból nie dawał mi spokoju ale zamierzałem pilnować tego hologramu ...

I. Thorne
    Uczestnik

- Przykro mi. - odparł Nausikanin. - To areszt, a nie ośrodek wypoczynkowy. Zresztą pan tavik powiedział, że przyda się panu trochę spokoju, by mógł pan przemyśleć sobie różne rzeczy.BHM wszedł do celi i zaczął cię badać. Jednoczesnie wciąż gadał:- Zapewne czuje pan odrazę do mojego obecnego wyglądu. Ale proszę się nie martwić. Pan Tavik zamierza dokupić do mojego programu moduły, które będą pozwalały na zmianę mojego wyglądu w taki sposób by być atrakcyjnym seksualnie dla pacjenta. Bo jak wykazały badania więź osobowa między doktorem, a pacjentem spowodowana przez atrakcyjność lekarza znacznie przyspiesza proces leczenia pacjenta. Jak wykazał genialny naukowiec, docent Irkvish, w ponad 98% procent przypadków...

Hemrod
    Uczestnik

Popatrzyłem na ochroniarza - Panowie przecież nie będę siedział tak bezczynnie, przynieśli byście chociaż jakąś książkę, to chyba nic wielkiego, żeby was prosić?-BHM cały czas gadał więc popatrzyłem na niego -Nie pociągają mnie seksualnie hologramy nie ważne jak wyglądają, twój wygląd też mi nie przeszkadza, ważne żebyś znał się na swojej robocie ... - po chwili popatrzyłem jeszcze raz na mojego strażnika -Mógł byś coś przekazać Tavikowi - ponieważ ten nic nie powiedział kontynuowałem -Powiedz mu, że fortuna kołem się toczy- po wypowiedzeniu tych słów uśmiechnąłem się tajemniczo

I. Thorne
    Uczestnik

- Przykro mi, mam zakaz dawania czegokolwiek poza posiłkami.- Naprawdę? A jak podoba się panu Estelle? jest hologramem, specjalnie przygotowanym przezz Tavika dla pana...

Hemrod
    Uczestnik

Dałem spokój strażnikowi, widać było, że rozmowa z nim nie da zbyt wiele. Zamiast tego skupiłem się na słowach BHM-Nie możliwe, widziałem ją poza okrętem -

I. Thorne
    Uczestnik

- Przenośny holoemiter, ukryty u kogoś kto zawszę się kręcił w okolicy. Nowa i bardzo droga technologia Sojuszu, dobra na statkach i bazach gwiezdnych, kompletnie nieprzydatna na planetach z powodu zanieczyszczeń atmosfery.

Hemrod
    Uczestnik

-Po cholerę ta cała zabawa ? - jeżeli to prawda, to znaczy, że Tavik chciał mnie wkopać zanim ta misja się zaczęła, bo moja legenda była by bardzo, ale to bardzo słaba

I. Thorne
    Uczestnik

- Pan Tavik specjalnie nalegał na pana. - rzekł cicho doktor. - Nerwusa o silnym ego. Potem wystarczyło kilka rzeczy i hop, szef w areszcie, drużyna złożona z kobiet, i to pięknych, jego. Niedługo dołączy do pana Skiff, pewnie też z powodu niesubordynacji.

Hemrod
    Uczestnik

-Proszę, proszę co za głupek, naraża misję, dlatego, że coś go swędzi ... chyba już wolę być w tym areszcie przynajmniej jest bezpiecznie- czekałem aż doktor skończy swoją zabawę

I. Thorne
    Uczestnik

- Nic nie naraża, kobiety to jego wynagrodzenie za tą i kolejne misje. Po jednej na zadanie. To taniej niż kilkadziesiąt tysięcy sztabek złotego latinum. - doktor skończył badanie i nagle bez słowa nastawił ci ramię. Po tym zaaplikował środek przeciwbólowy. - To wszystko, jeszcze wpadnę z odiwedzinami. - wyszedł z celi, a Nausikanin wyłączył go. Po chwili zostałeś sam.

Hemrod
    Uczestnik

Rzuciłem krótko -Pieprzony najemnik- po czym położyłem się. Po pewnym czasie zasnąłem. Kwatera Skiffa i Ners-To co robimy?- zapytała pół bajoranka -Mogli byśmy spróbować przejąc okręt--Mają przewagę--To prawda--Więc?--Pozostaje nam tylko, czekać-

I. Thorne
    Uczestnik

Po spokojnej kolacji nastała pora na spoczynek. Ale to nie było dane Skiffowi i Ners.Była 2 w nocy, gdy obudziło ich natarczywe wezwanie komputera, informującego o połączeniu.Po włączeniu ekranu okazało się, że był jakis Kardazjanin.- Co macie takie zdziwione miny? Jestem Bezawaryjny Hologram Medyczny na tym złomie. Jeśli chcecie ratować swego szefa to słuchajcie. Jeśli nie to możecie iść spać.

Hemrod
    Uczestnik

Skiff popatrzył na Ners może i był to jakiś podstęp. Pewnie i tak, ale można spróbować ...-Mów- odparł krótko

I. Thorne
    Uczestnik

- Nad ranem nastąpi mały wypadek przy wychodzeniu z warp. Nastąpi dekompresja kilku pokładów, w tym aresztu. Przypadek, prawda? A zgadniejcie kto będzie za to odpowiedzialny? Dla podpowiedzi będzie mężczyzną i jest w waszej kwaterze...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 2,395 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram