Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan O'Connor

PBF - kapitan O'Connor

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 2,395 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Kardach wziął cos podobnego do rapiera i dwustronny sztylet do drugiej ręki. Zaczął powli krążyc wokół ciebie, pilnując twoich ruchów. Nie wyglądało na to, że mu się spieszy. Zaczęło to denerwować Klingonów, którzy okrzykami zaczęli go zachęcać do walki.To rozruszało szermierza. Szybki ruch i twoje ramie zakłuło pulsującym bólem.

Hemrod
    Uczestnik

Rzuciłem głośne przekleństwo i zacisnąłem zęby dalej obchodząc Kardasianina. W pewnym momencie uśmiechnąłem się i podszedłem do przodu, uderzając szablą z góry w głowę, w ostatniej chwili odkręcając cios i celując w jego korpus ...

I. Thorne
    Uczestnik

Cios już wcinał sie w ciało, ale nagle został zatrzymany przez nóż. Po chwili do holograficznej rany na ręce dołączyła na udzie.

Hemrod
    Uczestnik

Nie zważając na to wziąłem swój nóż i wycelowałem w jego serce ...

I. Thorne
    Uczestnik

Przeciwbik odskoczył i przejał ci ostrzem tuz przed nosem. Brakowało tylko centymetra byś go stracił.

Hemrod
    Uczestnik

Trochę mną szarpnęło, ale utrzymałem się na nogach ... bolało jak cholera, facet był dobry. Uśmiechnąłem się jednak i przygotowałem się do wypadu. Tym razem postanowiłem zakręcić potężny młynek i uderzyć go w głowę ... nawet jeżeli zastawi się powinno mu to jego zastawę złamać. A jak nie zdąży to cóż ...

I. Thorne
    Uczestnik

Tak potężny atak zaskoczył wroga. Sparował uderzenie, ale stało sie coś co zmieniło sytuację pojedynku. Jego rapier pękł tuz przy rękojeści. Jedyną jego bronią był nóż.

Hemrod
    Uczestnik

Uśmiechnąłem się ... teraz musiałem utrzymywać dystans. Zacząłem machać szabelką, żeby bliżej nie podszedł ... w pewnym momencie wyskoczyłem lekko do przodu i ciałem szybko aby trafić go w gardło ...

I. Thorne
    Uczestnik

Cios został zablokowany nożem, ale ostrze szabli zesliznęło się i lekko zraniło Kardazjanina w dłoń.

Hemrod
    Uczestnik

Ten Cardasianin zaczynał mnie wkurzać, naprawdę mocno wkurzać, podszedłem do przodu chcąc przebić szablą jego tors, jednocześnie rzuciłem nożem celując w jego serce ...

I. Thorne
    Uczestnik

Cios szablą został uniknięty, ale nóż trafił. Niestety nie w serce, ale w ramię Kardazjanina, wbijając sie po rękojeść. Wróg skrzywił się z bólu, ale z wrednym usmiechem wyszarnął ostrze i odrzucił je daleko.- Jak cię zabiję, to zajmę się tą suką, którą bronisz. - wycharczał.

Hemrod
    Uczestnik

Szabla zatoczyła krąg i silnym ciosem zaczęła lecieć w kierunku podbrzusza mojego przeciwnika, nie zwracałem uwagi na jego słowa, gdyż wiedziałem, że chce wyprowadzić mnie z równowagi.

I. Thorne
    Uczestnik

Ostrze wbiło się tak głęboko, że nie mogłeś je wyszarpnąc. Zaś Kardazjanin z głupią miną wpatrywał się w trzymana przez ciebie rękojeśc. Wreszcie udało cie się wyjąć szablę, a krew trysnęła wokół, ochlapując także i ciebie.- Ty sku... - jęknął przeciwnik, padł na kolana i skonał.

Hemrod
    Uczestnik

Wbiłem szablę w ziemię obok i popatrzyłem na trupa -Nie zadzieraj z O'Connorem - powiedziałem i opadłem na kolana jednocześnie sprawdzając wszystkie rany. Powoli podnosząc się patrzyłem na Generała-Wypuść moich ludzi, daj im komunikator i mi też, jak już bezpiecznie wyjdą i dostanę od nich informację, będziemy mogli kontynuować naszą miłą rozmowę -

I. Thorne
    Uczestnik

Zauważyłeś, że doktor i Ners leżą związani i nieprzytomni.- Chyba zdurniałeś. - odpowiedział ze śmiechem generał. Wyjął dezruptor i strzelił w ciebie. Po chwili otoczyły cię ciemności. - Brać go! Za 3 godziny ma wisieć!Tymczasem fzdieś nad miastek lewitował prom z pozostałymi członkami symulacji. Widzieli złapanie Jennifer i Trenetha, ale nic nie wiedzieli o ucieczce i pojedynku.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 2,395 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram