Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan O'Connor

PBF - kapitan O'Connor

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,161 do 2,175 (z 2,395 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Po szybkiej teleportacji pojawiłeś się w ambulatorium.Lekarz na szczęście okazał się całkiem sympatyczna i ładną ludzką kobietą z domieszką jakiegos obcego, co wyrażały jej dziwne, lekko gadzie oczy. Szybko i sprawnie cie uspiła, a potem przemieniła na człowieka.- Tak od razu lepiej. - rzekła. - Porządny Terranin żądny zabicia jakiegoś Klingona.

Hemrod
    Uczestnik

-W każdym razie jestem zadowolony, że mam z powrotem swoją przystojną facjatę - powiedziałem uśmiechając się do niej. Po tych krótkich słowach ruszyłem w stronę wyjścia -Wracam na mostek - w końcu nie miałem nic innego lepszego do roboty

I. Thorne
    Uczestnik

Doszedłeś do turbowindy, gdy nagle drzwi od niej otworzyły sie i wyleciał z niej mały, uszaty Ferengi. Tuż za nim wyskoczyła jakaś kobieta i zaaplikowała mu kilka kopniaków.- Nie będziesz więcej mnie obmacywał gnoju, bo ci te uszy obetnę!!! - to było jedne z delikatniejszych zdań jakie wypowiadała w gniewie.Ferengi jęczał za każdym razem, gdy otrzymywał raz. Wreszcie, gdy kobieta się zdyszała to zerwał się i uciekł.- I żebyś nigdy więcej nie kradł moich majtek! - pogroziła za nim pięścią i odwróciła się do ciebie. Naprawde mogłes sobie popatrzeć na prawdziwa, seksowną kobietę. Była wysoką blondynką o ostrych, a jednoczesnie łagodnych rysach twarzy. Wielkie niebieskie oczy powodowały, że prawie każdy mężczyna utonąłby w nich, ale jej najwiekszy atut znajdował się z przodu, lekko skrywany przez ostro wydekoltowaną bluzeczkę. Nawet Tholianin byłby zainteresowany taką pięknością.- Cześć, przystojniaczku. - rzekła całkowicie innym głosem niż do Ferengiego. - Jestem Istala. A ty?

Hemrod
    Uczestnik

Uśmiechnąłem się szeroko do kobiety, kto by się spodziewał, że na tym okręcie będzie można znaleźć taką piękność. -kapitan Duncan O'Connor - przedstawiłem się -Wcześniej dowódca SS Terror, a obecnie chyba w Siłach Specjalnych - powiedziałem żartobliwym tonem -W każdym razie jeden ze sprawców tego niedawnego zamieszania - po tych słowach zrobiłem chwilę przerwy -Muszę przyznać, że nie spodziewałem się napotkania takiej piękności w tym miejscu -

I. Thorne
    Uczestnik

- ISS Terror? - zdziwiła się. - Zdaje się, że ktoś inny przejął dowodzenie tą starą puszką. Jakaś Ryan czy takie tam. Ale mniejsza z nią... - uśmiechneła się pokazując piękne białe ząbki. - Jesteś wolny dzsiaj wieczór? Zdaje się, że trochę pobędziesz na Kapsztadzie...

Hemrod
    Uczestnik

To była ciekawa informacja, aczkolwiek można było się tego spodziewać. Ciekawe jak Anna poradziła sobie w roli dowódcy? Będzie można się chyba o tym niedługo przekonać -Nie miałem na wieczór żadnych planów ... ale to może się zmienić - uśmiechnąłem się lekko do dziewczyny, zaczynało robić się naprawdę ciekawie

I. Thorne
    Uczestnik

- To juz masz. Moja kwatera o 19.00. Nie spóźnij się, bo wiele stracisz... - odwróciła sie i ruszyła do turbowindy, a jej tylne krągłości okazały się nie mniej apetyczne niz przednie.

Hemrod
    Uczestnik

-Ogień nie kobieta - wyszeptałem i udałem się do turbowindy -Mostek - rzuciłem krótko, czas było zobaczyć jak tam rozwijała się sytuacja

I. Thorne
    Uczestnik

Na mostku nie było Hanny, tylko jakis tam załogant siedział na fotelu kapitańskim. Przekazał informacje o Hanny, ze teraz mozesz robic co chcesz, ale na spotkanie z punktem P21 masz być na mostku czyli za jakieś 20 godzin.

Hemrod
    Uczestnik

-Wezmę jedną z pustych kwater i urządzę się tam - powiedziałem i po szybkim sprawdzeniu u operacyjnego co jest wolne ruszyłem do najbliższej. Postanowiłem przygotować się do spotkania. Ogolić, wykąpać i przede wszystkim przebrać się w coś wygodniejszego ...

I. Thorne
    Uczestnik

Miałeś sporo czasu, a wynalazki XXIV wieku bardzo szybko pomagały ci osiągnąć zamierzony cel. Laserowa golarka usuwała dokładnie każdy włosek. Jak kiedyś ludzie mogli używać do tego noży?Jedynym strojem jaki posiadałeś był mundur kardazjańskiego żołnierza. Nic dziwnego, że teleportowano cię wprost do lekarza, bo inaczej ktoś z załogi mógłby pomyśleć, że Sojusz przeprowadza desant i by do ciebie strzelał. Na szczęście replikator w kajucie miał szeroką bazę danych o strojach.

Hemrod
    Uczestnik

Nigdy nie byłem fanem długiego wybierania ubrań. Postanowiłem wybrać coś uniwersalnego: kurtkę bombadierkę z mundurów Gwiezdnej Floty, spodnie pod kolor i odpowiednio dobrana przez komputer koszula. To oczywiście ubiorę przed spotkaniem, a do tego czasu coś luźniejszego, mogłem przynajmniej chwilę odpocząć.

I. Thorne
    Uczestnik

Miałeś dużo czasu, więc nawet przespałeś sie trochę.Tuż przed umówioną godzina byłeś przed drzwiami Istali. Gdy nacisnąłeś dzwonek to prawie natychmiast się otworzyły. Stała przed tobą jedna z najseksowniejszych kobiet jakie w życiu widziałeś. Ubrana była tylko w prześwitujący peniuar.Wciągneła cię do środka i okazało się, że fajne nie tylko jest zdobywac, ale i być zdobywanym.Rano z błogiego snu wyrwała cię mocne szarpnięcie za ramię.- Wstawaj! Cos dzieję sie niedobrego! - oprócz tych słów dotarło do ciebie też walenie w drzwi.

Hemrod
    Uczestnik

-Co jest ? - zapytałem jednocześnie odruchowo sięgając do leżącego na podłodze dezruptora. Trzymając broń w ręce usiadłem na łóżku i zacząłem w pośpiechu naciągać na siebie rzeczy zaczynając od spodni. Dawne lub wcale nie tak dawne nawyki ... najpierw się przygotować potem dochodzić o co dokładnie chodzi.

I. Thorne
    Uczestnik

- Nie ma pojęcia. - odparła Istala. Sama miała problemy z ubraniem się. Zniknął gdzies jej stanik, więc ubrała tylko majtki i koszulkę. Złapała też kilka części garderoby i wrzuciłado torby. - Do drzwi wali Tarenk, jeden z przydupasów co chciał mnie przelecieć. Gdyby nie miał poparcia kogoś waznego by się nie odważył tak dobijać."Istala, otwieraj, albo wysadze drzwi!" - odezwał się jej komunikator.- Spadamy. Mam ukryte tajne wyjście z mej kwatery. na każdym statku tak robię.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,161 do 2,175 (z 2,395 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram