Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan O'Connor

PBF - kapitan O'Connor

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,846 do 1,860 (z 2,395 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

Wykończony wolno doszedłem do swojej kwatery, drżącą ręką ją otworzyłem, wpakowałem siebie pod prysznic, zmywając wszystkie te brudy, zjadłem szybką kolację, nakazałem komputerowi obudzenie się na godzinę przed służbą i padłem na łóżko zasypiając natychmiast.

I. Thorne
    Uczestnik

Komputer w bardzo stanowczy sposób przypomniał ci, że za godzinę zaczyna się służba i nie odpuszczał, póki nie zwleczesz się z łóżka

Hemrod
    Uczestnik

Nie było łatwo, wczorajsza kara jaką otrzymałem od Generała nadal dawała o sobie znać. Zwlokłem się z łóżka i udałem pod zimny prysznic, co by się obudzić. Później zjadłem śniadanie i ubrałem czysty mundur. Kiedy byłem gotowy udałem się do Generała po nowy przydział i mając nadzieję, na pozytywną odpowiedź na mój pomysł.

I. Thorne
    Uczestnik

Generał bardzo ucieszył się na widok twego znużenia, malującego się na twarzy.- jak widzę praca społeczna dobrze ci służy. Zapamiętaj to, bo następne kary będą gorsze i dłuższe. Myślałem o twoim pomyśle. Jest całkiem dobry. Ale nie tak szybko. Ta suka dopiero tu przybyła. Taka akcja musi być przygotowana przez rebelię dłuższy czas, niespodziewany ratunek zaledwie po 5 dniach pobytu będzie podejrzany. Zostanie uwolniuona dopiero w przyszłym tygodniu przez odpowiednio przygotowaną grupę. Jak dobrze sie spiszesz to będziesz jej członkiem.

Hemrod
    Uczestnik

Kiwnąłem głową, nie idealna sytuacja, ale lepszy rydz niż nic. Szczególnie, że będę mógł pewnie wprowadzić swoich ludzi na gapę. A jak się nie uda to rozwalę tą grupę. Będzie niestety trzeba jeszcze czekać i czekać, co mi wcale nie odpowiadało. -Rozumiem Generale. A jakie jest moje dzisiejszy zadanie?-

I. Thorne
    Uczestnik

- Dzisiaj jesteś wolny. Przynajmniej przez cały ranek. Po południu dostarczą nam trochę nowych okazów, jak chcesz to dostaniesz kilku mało ważnych rebelinatów do ćwiczeń.

Hemrod
    Uczestnik

Pokiwałem głową -Lubię improwizować, to zawsze mi dobrze wychodzi ... dziękuje za wolne - wyszedłem z gabinetu. Skoro miałem wolne mogłem kupić trochę rzeczy. Jakąś broń osobistą, a może zauważę jeszcze coś przydatnego.

I. Thorne
    Uczestnik

Na Promenadzie był sklep z bronią. Było tam pełno klingońskiego wyposażenia, bo kowal rezydował na stacji i wykonywał prywatne zlecenia. Znajdowało się też troche innej broni, był nawet stary imperialny fazer. Wyglądał na jakieś 60, a może i więcej lat.

Hemrod
    Uczestnik

Podszedłem do właściciela -Szukam czegoś specjalnego ... pistolet dezruptorowy albo fazerowy najlepiej - to po to, żebym mógł go szybko wyciągać ... jak mój pistolet -Ma być ... unikatowy-

I. Thorne
    Uczestnik

- A co by pan powiedział na pistolet dla pań? Taki mały, dobry do ukrycia pod spódnicą lub w torebce. Szybko się do wyciąga. Musiałbym tylko trochę zwiększyć język spustowy bo mężczyźni mają większe ręce.

Hemrod
    Uczestnik

Pomyślałem chwilę ... -Czemu nie, jeśli pan go zmodyfikuje ... zresztą za jakieś ciekawe modyfikacje ... jestem w stanie zapłacić ekstra-

I. Thorne
    Uczestnik

- A jakie modyfikacje pan sobie życzy? Mogę zrobić dużo rzeczy... za odpowiednią... cenę...

Hemrod
    Uczestnik

Zastanowiłem się chwilę nie miałem raczej nic konkretnego na myśli -Proszę coś zaproponować. Jest pan ekspertem ... -

I. Thorne
    Uczestnik

- Proponuje mikrogranatnik. Podczepie pod lufę mały miotacz i magazynek na granaty wielkści grochu. Może nie przebiją się przez ścianę, ale jak trafią kogoś to mogą urwać głowę.

Hemrod
    Uczestnik

Kiwnąłem głową -Niech będzie, zapłacę dodatkowo za szybsze wykonanie - powiedziałem spokojnie uśmiechając się. Kiedy tylko zapłaciłem za broń ruszy łem do baru posiedzieć i poobserwować promenadę.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,846 do 1,860 (z 2,395 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram