Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - kapitan O'Connor

PBF - kapitan O'Connor

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,591 do 1,605 (z 2,395 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Kolejne próby, niestety, nie przynosiły rezultatu. W końcu były to sławy i długo wygrywali takie pojedynki. Czasami udawało ci sie wyjąć broń, ale i tak w większości wypadków ginąłeś na miejscu.

Hemrod
    Uczestnik

Wpisałem komendy na komputerze aby ten przygotował mi odpowiedni zestaw ćwiczeń, który mógłbym wykorzystać do polepszenia swoich umiejętności. W końcu nie muszę tylko wyciągać rewolweru, pistolet dezruptorowy, też się do tego nada. Chciałem być jeszcze lepszy, a ten moment był równie dobry jak każde inne na początek ćwiczeń.

I. Thorne
    Uczestnik

Komputer zalecił na początku oigólna rozgrzewkę i rozciąganie mięśni. Potem podnoszenie ciężarów, hantle i pajacyka. Na początku cykl cwiczeń miał trwać 10 minut, zaś każdego dnia zwiększał normę o 5%.

Hemrod
    Uczestnik

Postanowiłem skorzystać z rady komputera ... na każe ćwiczenie przeznaczyć 10 minut i zobaczymy za parę tygodni jak mi pójdzie. W końcu sam stanę się najlepszy. A jeżeli pokonam takie holograficzne legendy, to nie znajdzie się dziś nikt inny szybszy ode mnie.

I. Thorne
    Uczestnik

Rozpocząłeś ćwiczenia, a z każdą chwilą było coraz bliżej do rozpoczęcia misji.Wreszcie została tylko godzina.

Hemrod
    Uczestnik

Nadszedł najwyższy czas do przygotowania się do misji. Trzeba było przejrzeć paddy i zapamiętać wszystkie dane, a także przebrać się w coś bardziej pasującego na Cardassianina.

I. Thorne
    Uczestnik

Paddy zawierały plany stacji oraz nazwiska i rangi ważnych person z KSO. Nie za dużo, ale wystarczająco dla zwykłego żołdaka, jakim miałeś być.W magazynie dostałeś czysty i pasujący mundur z dystynkcjami glinna.Na 20 minut przed wyznaczonym czasem cała grupa uderzeniowa została wezwana przed oblicze Anny do hangaru nr 2.

Hemrod
    Uczestnik

Udałem się do hangaru. Anna była taką zołzą, że nie warto było się spóźnić. Będzie za bardzo wtedy marudzić. Nie miałem zamiaru wysłuchiwać jakiś kolejnych jej tyrad, skoro wyruszałem na samobójczą misję, co mogła więcej powiedzieć? Będzie grzać swoją dupę w ciepłym fotelu, kiedy my będziemy narażali życie dla jej siostry. Oby była tego warta ...

I. Thorne
    Uczestnik

W hangarze czekały dwa duże klingońskie promy. Anna spojrzała na was spokojnie.- Promy mają napęd warp. Kurs na stacje jest wprowadzony do pamięci. I pamiętajcie, bez Hanny nie chcę was widzieć! Możecie odlatywać.

Hemrod
    Uczestnik

Dobra przemowa była krótka, widać że Anna Sobieski nie bardzo przejmowała się naszym losem. Trudno, nie będę się nią przejmował, może się wypchać, dobrze by to zrobiło rebelii. Spokojnym krokiem ruszyłem w stronę jednego z promów, aby zając w nich dobre miejsce.

I. Thorne
    Uczestnik

Do srodka weszło jeszcze pięciu innych. Kardazjanin rozdał wam paddy z danymi o nowych aliasach. Okazało się, że jesteś Amnik Delak, zastępva drużyny z doświadczeniem walk z rebeliantami i piratami w kosmosie. Za brawurową akcję, która spowodowała wyssanie kilku Terran w kosmos na Hidekim, który był przez nich zdobywany, dostałeś awans i przeniesienie na bardziej bezpieczne stanowisko.

Hemrod
    Uczestnik

Nie pozostawało nic innego jak ruszyć tym promem. Niedługo trafimy do tej stacji, a wtedy zacznie się prawdziwa zabawa.

I. Thorne
    Uczestnik

Promy zostały wypuszczone i wskoczyły w warp. Osiągały warp 4, więc nie były takie wolne. Do tego miały mocne uzbrojenie przed różnymi rebelianckimi wynalazkami.Lot trwał już 3 godziny, gdy nadeszło wywołanie ze stacji:- Tu Ketra Nor. Zidentyfikujcie się bo zostaniecie zniszczeni.

Hemrod
    Uczestnik

-Mówi Glinn Amnik Delak -powiedziałem spokojnie naciskając przycisk połączenia -Jesteśmy uzupełnieniami -

I. Thorne
    Uczestnik

- Sprawdzam. - odparł głos. - Potwierdzam. Wylądujcie w hangarze drugim.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,591 do 1,605 (z 2,395 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram