Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Daimond

PBF - Chorąży Daimond

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 499 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Lekarz patrzył tylko z otwartymi ustami kiedy usłyszał co powiedziałeś a naukowy powiedział - Dariusz Słowik zginął kilka dni wcześniej

Hemrod
    Uczestnik

Popatrzyłem na niego i pokręciłem głową -Nie pamiętam, ale straciliśmy wtedy wielu dobrych ludzi- -Rozumiem, że ma pan na nazwisko Słowik. A pańskie imię?- zapytałem ignorując na razie lekarza

Pitmistrz
    Uczestnik

- Adrian - odpowiedział krótko.

Hemrod
    Uczestnik

-Cóż ... mam nadzieję panowie, że nasza współpraca będzie układać się dobrze. Jesteśmy w stanie wojny z nieznaną rasą. Musimy działać razem-

Pitmistrz
    Uczestnik

Kadet tylko kiwną głowa i powiedział - Czy mogę odejść sir?

Hemrod
    Uczestnik

-Oczywiście. Sam miałem się udać właśnie na mostek -

Pitmistrz
    Uczestnik

Lekarz zasalutował i wyszedł a naukowy tylko kiwną głową i ruszył za nim.

Hemrod
    Uczestnik

Założyłem na swój przerobiony mundur insygnia i komunikator i ruszyłem na mostek. W końcu żadne plotki nie są potrzebne. Niech załoganci znają fakty.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy szłaś korytarzem tylko kilku kadetów zatrzymało wyrok na twoim tatuażu większość nie zwracała na niego uwagi.Kiedy wszedłeś na mostek był tam tylko jakiś kadet na stanowisku operacyjnym i Taktyczna która wstała z fotela kapitańskiego na twój widok.

Hemrod
    Uczestnik

Skinąłem jej głową i uśmiechnąłem się. Usiadłem na swoim fotelu i popatrzyłem na ekran -Jak podoba się pani okręt?- zapytałem taktyczną

Pitmistrz
    Uczestnik

- Szczerze sir ten okręt jest 3 razy starszy ode mnie ale jak na swoje lata dobrze się trzyma. - odpowiedziała w czasie jej przemowy konsola operacyjna zapiszczała a kadet zameldował - Sir zbliżamy się do jakiś szczątków.

Hemrod
    Uczestnik

-Zbliż się jeszcze trochę i zwolnić do impulsowej- powiedziałem. -Przeprowadzić pełen skan. Co to za szczątki?-

Pitmistrz
    Uczestnik

Po chwili okręt zatrzymał się przed polem szczątków i zaczął skany.Po wykonanym skanie operacyjny zameldował - Wygląda na to że był to Klingoński B'rel sygnatura broni wskazuje na naszych najeźdźców.

Hemrod
    Uczestnik

Pokiwałem głową -Zaznaczcie to miejsce na mapie i wyślijcie raport do dowództwa. Na pewno będą chcieli o tym wiedzieć. Kontynuujemy nasz lot. Maksymalna warp. - Kiedy okręt znalazł się ponownie w warp. Zacząłem przeglądać raporty. W pewnym momencie popatrzyłem na taktyczną -Całkowicie inaczej niż w akademii. Żadna symulacja nie zapewni doświadczeń z pierwszej walki- powiedziałem jej. Gdy tylko przytaknęła mówiłem dalej -Skąd pani pochodzi? -

Pitmistrz
    Uczestnik

- Urodziłam się na Boliusie moi rodzice prowadzą tam centrum rozrywki ale mnie nie pociągało takie życie dlatego wstąpiłam do floty.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 499 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram