Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Daimond

PBF - Chorąży Daimond

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 499 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Hemrod
    Uczestnik

-Coś na tym okręcie zabija, a my nie wiemy co. Cóż informacja do Gwiezdnej Floty została wysłana, teraz pozostaje nam czekać. Szczerze powiedziawszy zniszczył bym ten okręt, ale nie mogę podjąć takiej decyzji nie znając stanu kapitana. - powiedział pierwszy do taktycznej wracając na mostek. Nie pozostawało im nic innego jak czekać.

Pitmistrz
    Uczestnik

Na mostku otrzymałeś tylko informację że prom wrócił razem z rozkazami "Macie czekać na przybycie jednostki wsparcia USS Jugger klasy Nebula"

Hemrod
    Uczestnik

-Nie pozostaje nam nic innego, jak stałe monitorowanie jednostki i czekanie na wsparcie -

Pitmistrz
    Uczestnik

Załoga kontynuowała stałe skany jednostki a lekarz poinformował cię że jeśli chcesz porozmawiać z pacjentem na najwcześniej jutro.

Hemrod
    Uczestnik

Pierwszy skinął głową. Trzeba było czekać, nie było innego wyboru.

Pitmistrz
    Uczestnik

Po 4h połączył się z tobą oficer naukowy zmiany Beta - Wykryliśmy biosygnaturę na pokładzie okrętu ale szybko znikła coś z tym robimy sir?

Hemrod
    Uczestnik

-Co to za biosyngatura? Przeanalizujcie ją. Chcę mieć pełen raport - powiedział do komunikatora pierwszy odrywając się od swoich zajęć

Pitmistrz
    Uczestnik

- Ludzka sir - odpowiedział tylko kadet - była nie daleko tego reaktora.

Hemrod
    Uczestnik

-Obserwujcie dalej i dajcie mi ponownie znać jeżeli się znów pojawi - powiedział pierwszy i wrócił do siebie

Pitmistrz
    Uczestnik

Do godziny 5 rano był spokój kiedy nagle rozbłysły czerwone światła i rozległ się sygnał czerwonego alarmu.Kiedy zerwałeś się z łóżka wstrząs rzuciła cię na podłogę.

Hemrod
    Uczestnik

Pierwszy szybko się ubrał i biegiem ruszył na mostek sprawdzić co się dzieje.

Pitmistrz
    Uczestnik

Na mostku panował chaos a oficer ze zmiany gamma zameldował - Sir jesteśmy pod ostrzałem osłony spadły do 70% tylko nie wiem kto strzela i skąd.

Hemrod
    Uczestnik

-Manerwy unikowe! Pełen skan, schowajmy się pod obcy okręt!-

Pitmistrz
    Uczestnik

- Skany nic nie wykazują - powiedział naukowy który właśnie wpadł na mostek i przyjął stanowisko a okręt manewrując zanurzył się pod obcy statek ciągle otrzymując trafienia co obniżyło moc osłon do 51%.

Hemrod
    Uczestnik

-To przynajmniej teoretyzujcie skąd strzelają! To chyba możecie zrobić!?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 499 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram