Forum Trek.pl Pathfinder Pathfinder Numer Specjalny (2010) - opinie i komentarze

Pathfinder Numer Specjalny (2010) - opinie i komentarze

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author
    Keymaster

Zapraszamy do lektury specjalnego numeru Pathfindera. Będziemy wdzięczni za komentarze.

Manul
    Participant

O maj gad! Jestem na 56 stronie Pathfindera! Włosy mi spadły na twarz i stoję w oddali, ale jestem w Pathfinderze!No to jak już się podekscytowałam, to chciałam powiedzieć, że teraz mogę poczytać o tym co mnie ominęło na konwencie.

fluor
    Keymaster

Na kolejnym konwencie będziesz rozdawać autografy 😉

Manul
    Participant

Myślisz? 😀

Nie miałam kiedy spojrzeć, Manul namówiła... i normalnie, kulturalnie wstawiliście moje zdjęcie. 😀 A byłam tylko kilka godzin w sobotę.Dziękuję bardzo 😀

Manul
    Participant

A oto prawdziwa reakcja Archarachne na zdjęcie:Pajączek18:39:26klękajcie narody jestem w pathfinderze 😀

Dobra, dobra... Jestem zaskoczona, ale i bardzo zadowolona. :DPoza tym Scully na okładce to strzał w dzisiątkę!

Piotr
    Keymaster

Wybaczcie brak sondy, już można oceniać nowy numer również w ten sposób.A skoro na fotki do e-zinu jest tyle chętnych, to ja chyba na następny raz jakiś casting zorganizuje... ;>

Q__
    Participant

Z innej beczki. Wysłałem link do numeru naszym Autorom tzn. Jarkowi Nowosadowi, znanemu jako Alek Roj i Adamowi Cebuli znanemu jako baron13. UFOlogom nie musiałem, wyprzedził mnie Drix ;-).

cinus
    Participant

No, nawet moja facjata się znalazła na zdjęciu 😉

r_ADM
    Participant

fluor, a sa gdzies na necie wyniki tej ankiety?

fluor
    Keymaster

Wyniki TrekSondy - w notatce jest link do statystyk wygenerowanych przez system ankietowy, ale niestety po kilku miesiącach część danych zniknęła (widać tam tylko 100 z 347 ankiet) - być może dlatego, że wygasła subskrypcja na badanie. Pełne wyniki w postaci arkusza kalkulacyjnego udostępniam na życzenie drogą mailową.

Romek 63
    Participant

Przeczytałem artykuł pana Juliusz "Q__" Mroza pod tytułem "Star Trek a socrealizm, PRL i socjalizm".Artykuł ciekawy bo spostrzeżenia i porównania zawarte w nim są ciekawe. Jednakże po przeczytaniu ww. artykułu nasuwa się nieodparcie wniosek, że skoro fakty tak się mają jak autor przedstawia, to cały Star Trek z pewnością został nagrany za pieniądze i na polecenie partii komunistycznej lub całej komunistycznej Międzynarodówki (oczywiście w wielkiej tajemnicy) by propagować komunizm na świecie 🙄 Zastanawia mnie tu tylko jedno - dlaczego nagrano ten serial w USA, a nie w Rosji, Chinach lub innym komunistycznym państwie z tego okresu ? Czyżby chciano ukryć te wszystkie dobrodziejstwa przyszłego komunizmu przed obywatelami państw komunistycznych ❓ ;D

T'San
    Participant

Witam, chciałam sie tylko zapytać czy ktoś z tutaj obecnych wie jak oficjalnie skontaktować się z kimś z załogi Pathfindera?P.S. I oczywiście pochwalić ostatni numer. Artykuł "Wszystkie dziewczyny Kirka" mnie powalił. 😀

Piotr
    Keymaster

Naczelny ezinu planował jutro do Ciebie pisać, ale skoro go ubiegłaś... ;> Wystarczy, że do mnie wyślesz PM przez forum.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram