Forum Trek.pl Pathfinder Pathfinder 3 (2005)

Pathfinder 3 (2005)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Author
    Participant

A ja na inny temat.Chciałbym dołączyć do grona refaktorów z własnym, cyklicznie występującym, działem pt. "Mniej znane okręty Federacji". Byłby to w miarę dokładny opis mało znanych typów . Przecież prawie każdy zna budowę Defianta, Galaxy czy Intrepida, ale na np. Steamrunnera czy Niagary już nie.Co na to redakcja?

Vashar
    Participant

Thorne: oczywiscie, mozesz dolaczyc... czuj sie zasymilowany ;> Taki dzial moze okazac sie interesujacy 🙂

Comm_Luke
    Participant

Mam pytanie. Co sie dzieje z ostatnim Pathfinderem?? Ściągam go a potem okazuje się, że jest błąd i się nic mi nie rozpakuje. Może ktoś z tym coś zrobić?? 😛 CHCE POCZYTAĆ PATHFINDERA!!!!! 😛

Vashar
    Participant

Zeby obejrzec gazetke trzeba miec a) acrobata readera lub cos co czyta pdfy 😎 cokolwiek co rozpakuje rara... np WinRar'a ;>

Nastepnie rozpakowywujemy plik rar i uruchamiamy rozpakowany plik... nie ma prawa nie dzialac ;>

Sprobuj takze zassac plik ze strony SajFaj.net

Comm_Luke
    Participant

Zaraz stwierdzisz, że jestem nudny, ale nadal mam problem z Pathfinderem 😉 Posiadam acrobata i wykorzystałem link, który mi podałeś, ale w jednym i drugim przypadku nie mogę otworzyć pliku.

Gosiek
    Participant

Dyskusja o klingońskiej flocie, jej liczebności oraz obsadzie klingońskich okrętów została przeniesiona do działu Star Trek - tu jest link. I tam proszę ją kontynuować.

---

A co do posta powyżej, to ja bym proponowała uaktualnić Acrobat Readera przynajmniej do wersji 5 (a najlepiej do 6), to powinno pomóc w rozwiązaniu problemu.

Raider71
    Participant

Kiedy będzie czwarty numer??

Zarathos
    Participant

jak skoncze pisac opis rasy, histori, okretow, technologii, zwyczajow Borg... chyba o niczym nie zapomnialem. Na razie mam okrety i technologie.

Eric Keitel
    Participant

A czy można się jeszcze przyłączyć do zespołu? Jako osoba bardzo zainteresowana okresem wczesnej Federacji, i Zjednoczonej Ziemi, która lubi ST: Ent? Czasu na pisanie mam raczej sporo...

I. Thorne
    Participant

No to pisz PM do Vashara. Tylko zaproponuj jakiś fajny dział bo inaczej wbiją cię do nielubianego tematu do opracowania/korekty 🙂

Zarathos
    Participant

Odwiedzielm ostatnio stronke Pathfindera i postanwilem pomarudzic. Nie, nie w temacie braku kolejnego numeru - sam jestem jedna z przyczyn, czy raczej bylem bo materialy juz oddalem.

Na inne tematy. Pierwszy raczej mnie rozsmieszyl:

Lewa kolumna, Linki:

TREK.PL

[TSS] Trekowa Strona Startowa. Odwiedź najlepsza polską strone o treku.

Byloby ok, tylko tuz po tym jest:

FORUM TREK.PL

Poznaj nowych ludzi, dowiedz sie wiecej o treku..

Ladnie tak ludzi w blad wprowadzac? Ta Najlepsza Polska etc. Przeciez jej nie ma.

----

Druga sprawa to link "skomentuj". Znaczy link dziala, ale wpisanie komentarza wymaga zalogowania sie na forum. Ciuyt nie fair, nie kazdy czytajacy Patha moze miec ochote na przylaczanie sie do TSS, ze juz nie wspomne o tym, ze przylaczenie sie zeby wspisac jeden komentarz to bezsens. Nie mozna by zrobic tu dzialu 'otwartego'? dla wszystkich?

----

Sprawa trzecia - do Patha i TSS - kiedy sie dorobicie bannera? Za kazdym razem jak chce was zarekalmowac na ExC to mam lil problem z tym bo moge co najwyzej tekstowego linka wstawic.

Nio, to wszystko.

Vashar
    Participant

Moge tylko powiedziec, ze wszelkie bledy ktore sa na stronie, wraz z nowym numerem zostana poprawione. Z pewnoscia zmieni sie sposob komentowania numeru... no i w ogole bedzie pare zmian-niespodzianek. Nowy baner Patha juz jest, wystarczy zglosic sie na priva ;>

Kahless
    Participant

Kurde to jest to! Prowadzę sojusz Klingoński na ogame.pl uni8. Pathfinder jest SUPERHIPEREXTRAZAJ...

Wszyscy moi wojownicy czytają go zawzięcie od pierwszego do ostatniego bitu. 🙂

Qapla' !!!

Perun
    Participant

Czy będzie czwarty numer ❓

Kahless
    Participant

Moi wojownicy z ogame już dawno się usamodzielnili.Ja zajełem się projektem STU.COM.PL, a nowego Pathfinder'a jak nie ma tak niema. Szkoda wszyscy czekamy z niecierpliwością.Qapla'!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram