Forum Trek.pl Pathfinder Pathfinder 10 (2012)

Pathfinder 10 (2012)

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Keymaster

Zapraszamy do komentowania nowego numeru Pathfindera.

Bartas
    Participant

A ja juz myślałem, że to treksferowy 🙂 Bardzo dużo ciekawych informacji można tu znaleźć.

Pitmistrz
    Participant

No wreszcie jak więcej poczytam to jeszcze coś naskrobie.

Romek 63
    Participant

Podoba mi się między innymi artykuł Evivy pod tytułem Na początku był TOS, a także ta wzmianka w nim o tym że wiele urządzeń zaprezentowanych w tym serialu już powstało, albo prowadzi się nad nimi obecnie jakieś prace badawcze czy konstrukcyjne. Jednak wygląda na to, że Eviva zapomniała o jednym - tym najważniejszym chyba, bo bez niego ten serial nie mógłby zaistnieć ;P Tutaj o nim pisałem w ostatnim poście tej strony i umieściłem linki do artykułów na ten temat:

http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=13&st=75

Pozostałych artykułów jeszcze nie zdążyłem przeczytać a jedynie pobieżnie przejrzałem, i widzę że zapowiadają się także ciekawie 🙄

Melnikor
    Participant

Aaa... literówka ;P

Też na razie przejrzałem tylko pobieżnie, a dokładniej zatrzymałem się tylko przy artykule o "Marszu" (lubię tą serię). Tam też wkradł się mały chochlik winno być Marduk, a jest Madruk. W sumie całe szczęście że nie Nadruk ;P

Piotr
    Keymaster

Aaa... literówka ;P

Jest ich kilka niestety. Raczej nic poważniejszego.

Mordah
    Participant

Dlaczego Star Trek miałby nie powstać bez napędu jonowego?

Zarathos
    Participant

Przejrzałem, w domku jak znajdę chwilkę to poczytam.Ale na 100% zaczynam już coś pisać do 11 Pathfindera. Mam dużo czasu, więc może znajdę w tym morzu tą kropelkę na pisanie. Zwłaszcza, jak w końcu zdecyduje się na kupno lapka.Nie może być tak, że cały numer to temat numeru 😉

Romek 63
    Participant

Dlaczego Star Trek miałby nie powstać bez napędu jonowego?

Nie chodzi tu o napęd jonowy. Załączony powyżej link odsyła do strony na której ostatni post dotyczy napędu WARP.

A o napędzie jonowym to wspomniała w tym artykule Pathfinder'a Eviva.

master_bruce
    Participant

Przejrzałem, w domku jak znajdę chwilkę to poczytam.

Ale na 100% zaczynam już coś pisać do 11 Pathfindera. Mam dużo czasu, więc może znajdę w tym morzu tą kropelkę na pisanie. Zwłaszcza, jak w końcu zdecyduje się na kupno lapka.

Nie może być tak, że cały numer to temat numeru 😉

***tę kropelkę

Lo'Rel
    Participant

No szok.

T'San
    Participant

Numer świetny, szczególnie dla laików Sci-Fi. :)O czym będzie kolejny? :>

Slawek
    Moderator

O czym będzie kolejny? :>

O zombie. Tak a propos Pathfindera.

Q__
    Participant
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram