Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Pamięć absolutna - pierwsze zdjęcia w marcu 2011 roku

Pamięć absolutna - pierwsze zdjęcia w marcu 2011 roku

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Po 20 latach od premiery filmu Total Recall w Polsce znanego pod tytułem Pamięć absolutna ruszyły prace przy nowej wersji tego obrazu, o remake'u pisaliśmy w sierpniu. Film, którego pierwszą wersję wyreżyserował Paul Verhoeven, zaś w głównych rolach pojawili się Arnold Schwarzenegger oraz Sharon Stone ma zostać nakręcony ponownie tym razem przez ekipę skupioną wokół Lena Wiseman'a. Ten producent, i reżyser może pochwalić się pracą przy takich filmach jak Underworld, czy też Szklana pułapka 4.0. Właściwe prace zdjęciowe mają rozpocząć się w marcu 2011 roku, wiemy gdzie film powstanie.

[more]Plan zdjęciowy nowej Pamięci absolutnej tworzony jest w kanadyjskim Toronto, będzie to największy projekt filmowy jaki do tej pory zawitał do tego miasta. Nic niewiadomo jeszcze na temat ewentualnej obsady filmu, czy też planowanej premiery. Informacje te podaje portal Comingsoon.net.[/more]

Toreth
    Participant

Ale...po co? :glare:

Coen
    Participant

Bo to tańsze niż wymyślenie nowego dobrego filmu

Flashbones
    Participant

Ostatnio jest moda na odgrzewanie kotletów, to jest łatwiejsze i tańsze.

Manul
    Participant

Ja nie widzę tego filmu bez Schwarzenegera i tak jestem związana sentymentalnie z oryginałem, że szczerze wątpię bym obejrzała ten remake.To na tym filmie dowiedziałam się, że kobiety mogą mieć trzy piersi. Klasyka...

Flashbones
    Participant

Ja nie widzę tego filmu bez Schwarzenegera i tak jestem związana sentymentalnie z oryginałem, że szczerze wątpię bym obejrzała ten remake.

To na tym filmie dowiedziałam się, że kobiety mogą mieć trzy piersi.

Klasyka...

Popieram, Schwarzeneger i kobieta z trzema piersiami są nie powtarzalne, dla zawsze pozostanie tylko pierwsza wersja tego filmu.

Diabeu
    Participant

Remake'i krążą po Hollywood od wielu lat i nic na to nie poradzimy płacząc na forach ;DTrza jedynie trzymać kciuki aby to jakiś chociaż znośny poziom prezentowało.

Toreth
    Participant

Ja nie widzę tego filmu bez Marca Alaimo. Małą miał rolę, ale i itak wbił mi się w pamięć 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram