Outcasts

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Keymaster

Jestem po 6 odcinkach, podoba się. Szczególnie po odnalezieniu skamielin. Nie ma fajerwerków, postaci są zarysowane nieschematycznie = szybki cancel 🙂

OmegaOne
    Participant

Przypomina nieco staroć pt. Earth 2, a i z odcinka na odcinek jest coraz lepiej. Ogólnie polecam.Szybki cancel? Nie sądzę, to brytole. Ich 'doktor kto' tez się ciągnie jak flaki przez parę sezonów i o dziwo ciągle żyje.

Coen
    Participant

http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=7798 no niestety, nie wygląda to przesadnie różowo...

Cross
    Keymaster

Obejrzałem dziś odcinki 7 i 8. Fabuła się naprawdę ciekawie rozwija: nowy wirus, projekt Omega, no i ten nadlatujący statek...

minchal
    Participant

Obejrzałem całość po przeczytaniu newsa na głównej. Serial nie taki zły i co najgorsze urywa się w najciekawszym momencie. Może chociaż nakręcą pełnometrażowy dla zamknięcia wątków tak ja było z Firefly i Serenity?

Tom_Logan
    Participant

Może chociaż nakręcą pełnometrażowy dla zamknięcia wątków tak ja było z Firefly i Serenity?

Nie łudziłbym się specjalnie. To nie amerykanie, którzy potrafią się poświęcić dla fanów i skombinować zakończenie. BBC akurat nie ma wyrzutów sumienia. Coś im się nie sprzedaje to ucinają i do widzenia. W ciągu ostatniego roku to już 3 seria, która dostała taki cancel.

Galactica
    Participant

Jestem po pilocie. Ogólnie nawet nawet, tylko nie ogarniam lądaowania statkiem takiej wielkości.

Spoiler (chyba) 😆

Oni sie dziwią, że się taki kolos w atmosferze niszczy. Kto wpadł na taki genial;ny pomysł? A wystarczyłyby zwykłe promy lub cos w tym rodzaju. 🙂

Koniec.

Co do serialu i jego kansela w najciekawszym momencie -- głupota. Jak zaczęli to mogli dokończyć

Galactica
    Participant

Tak w sumie po pilocie miałem sporą przerwę, ale zaczynam oglądać dalej. Jestem po odcinkach 2 i 3. Akcja się rozkręca z odcinka na odcinek, ale kansel niestety psuje zabawę. Może zadzwonię do BBC i dadzę ten serial w przerwie zimowej 😀 ❓ Terra Nova przypomina mi ten serial. Podobna tematyka, ale nieco inaczej usytuowany jest ten serial. Podoba mi sie to, że akcja serialu jest na innej planecie, a ona sama jest nieco odmienne od naszej Ziemi. W 1x03 mieli ciekawą pogodę, ale niechciałbym poznać jej uroków na własnej skórze. Szkoda, że go skasowali.EDIT:Skończyłem ten serial i jestem bardzo zawiedziony z powodu jego skasowania.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram