Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa OT: Którym superbohatrem/terką jestes?

OT: Którym superbohatrem/terką jestes?

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)
  • Author
    Keymaster

Dzieki za poswiecenie czasu na poszukiwania, Adahl. Szkoda ze wlasnie o Firestar nie udalo Ci sie znalezc wiecej, bo Cyclops jest u nas dosyc znany, podobnie jak reszta X-men, Firestar niestety nie.

A powie mi ktoś kim jest ta kobieta co mi wyszła?

Coz, ta czesc Uniwersum Marvela jest dla mnie prawie nieznana, dlatego niewiele wiem o Firestar, ale... Popatrzmy na ilustracje... Wyglada na bardzo ciepla osobe 😉 - to by sie zgadzalo. Mozna by tez zaryzykowac stwierdzenie, ze ma "ognisty temperament" - dla tych ktorzy znaja Twoja klingonska czesc natury, nie ulega watpliwosci ze to tez sie zgadza. 😉 Co by nie mowic, Firestar pasuje jak ulal. 😀

Coen: nadal czekamy na Twoja wersje wyjasnienia wyniku. 😉

Anonymous
    Guest
    Q
    Participant

Hmmmm.....

DOMINO sexi babka...

I takie sztuki wsadzili do komiksu...

Reyden
    Participant

o dobry pomysł. Sprecyzuj. A powie mi ktoś kim jest ta kobieta co mi wyszła?

to nie jest czasem drugie wcielenie Jean Gray z odcinka-sagi pt. " Feniks " ??

A oto mój hero :

Dołączona grafika

Coen
    Participant

Nie, Fenix to fenix, jej moce sa tak ogromne z FS nie mogłaby sie z nią równac (zreszta w pojedynke nikt nie mógł)

Reyden
    Participant

Nie, Fenix to fenix, jej moce sa tak ogromne z FS nie mogłaby sie z nią równac (zreszta w pojedynke nikt nie mógł)

Z nia to by sie nawet Apokalips meczył

Vidmo
    Participant

Jeszcze ja 😀

Dołączona grafika

A to drugi wynik bo w niektórych pytaniach zaznaczyłbym więcej niż jedną odpowiedź

Dołączona grafika

Może mi ktoś powiedzieć co to za postacie bo nie za bardzo się znam ;/

Reyden
    Participant

dr. Henry McCoy - naukowiec ktory uległ wypadkowi i zamienił się w bestię ( ale łagodną ) .Mało wiem na jego temat

DarkLady
    Participant

Mi wyszlo tak:

Dołączona grafika

Ktos zna te pania?

mattik
    Participant

Dołączona grafika

Oj outsider...

kryzysik
    Participant

Dołączona grafika

Wow kto to jest bo napewno nie ja 😉

fluor
    Keymaster

Human torch... ta nazwa jest IMHO nieco kontrowersyjna...

Slawek
    Moderator

Human torch... ta nazwa jest IMHO nieco kontrowersyjna...

Jakieś aluzje?? 😉

fluor
    Keymaster

Jakieś aluzje?? 😉

Aluzje są owszem, ale nie powiem żeby były rozrywkowe... chyba że chodzi o czarny humor.

btw, jak się nazywał ten Czech??

..edit..

Jan Palach

Coen
    Participant

Vidmo: Beast to jeden z pierwszych orginalnych X-Men, poczatkowo miał tylko konkretne rozmiary i ogromna zrecznosc oraz wiedze naukową, potem w wyniku eksperymentu jak wspomniał Reyden, porosł futrem, jednak dalej pozostał sobą. Jest wspaniałym przyjacielem, mentorem i nieraz sumieniem całego zespołu (nawet kogos tak narwanego jak Logan), poza tym jest wielkim fanem Britney Spears i Kryski:]

Iron man to człowiek w zbroi, naukowiec i milioner, odpowiedzialny za kilka projektów obronnych dla armi USA i jednostej specjalnych, prawdopodobnie najgenialniejszy naukowiec-nie mutant.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram