Forum Fandom Opowiadania Komentarze Opowiadania - komentarze

Opowiadania - komentarze

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Participant

W tym temacie można komentować opowiadania.

PrzeSzkoda
    Participant

To najpierw dajcie jakieś opowiadanie, żeby było co komentować 😉

Tom
    Participant

Nie, to jakoś dziwnie; a co jeżeli nagle wyskoczy 10 opowiadań i każdy będzie chciał je skomentować, powstanie wielki bałagan. Powinno być raczej tak: Do opowiadania "317 przygoda Enterprise" powinien powstać nowy topic o nazwie "317 przygoda Enterprise" - komentarze. Wtedy wszystko będzie ładnie poukładane. Przynajmniej moim zdaniem tak właśnie powinno być.

Coen
    Participant

Ale patrząc twoim własnym przykładem Tom jesli pojawi sie 10 opowiadan to jednocześnie pojawi się 10 tematów do komentarzy i w szybkim tempie będziemy mieli kilkadziesiat tematów, a takie rozdrobnienie nie jest dobre.

Tom
    Participant

Ale na pewno będzie to lepsze, niż jeżeli zaczniemy dyskutować w jednym temacie o kilku opowiadaniach, wszystko będzie pomieszane i trudne do zrozumienia; zresztą zaraz zrobi się kilkanaście stron w tym komentarzu i będzie się wolno wczytywał. To tak jakby się poszło do biblioteki i zamiast ładnie poukładanych książek, w odpowiednie kategorie, alfabetycznie; stałby wielki kosz z powrzucanymi różnymi książkami.

OmegaOne
    Participant

i jak tu sie z Tomem nie zgodzic ... 😉 [czyt: mala prosba]

Kronos
    Participant

Umieszczamy tu tylko nowe opowiadania, czy nasze wcześniejsze dzieła też wrzucac ?

Coen
    Participant

To jest dobre pytanie, szkoda ze na razie bez odpowiedzi.

Ja mam jeszcze jedna propozycje. Skoro na kazde opo ma byc oddzielny temat to moze do kazdego dawac ankiete z pytaniem jak czytelnicy je oceniają (moze ja tez dodac do tematu z komentarzami do niego) powiedzmy w skali 1-10 lub szkolnj 1-6

Xalein
    Participant

powiedzmy w skali 1-10 lub szkolnj 1-6

Ja mysle ze skala 1-6 jest lepsza 😉

OmegaOne
    Participant

Moim zdaniem mozecie wrzucac byle wlasne nawet stare duzo tego na tss nie bylo 😉 co do ankiet... pm me albo do moda i ankieta bedzie 😉

Coen
    Participant

No to po prostu jak zobaczysz ze jakis temat z opo sie pojawił to dodawaj ankiete i po wszystkim :]

OmegaOne
    Participant

W sumie.... czemu nie... 😉

Krusty
    Participant

No to kiedy będą tu jakieś nowe opowiadania, Coen ponoć ty nad czymś pracujesz więc kiedy ujrzy to światlo dzienne.

Coen
    Participant

Niestety obawiam sie ze najpredzej dopiero po maturach

Krusty
    Participant

No cóż pozostaje mi się zabrać do oglądania The Final Chapter Of DS9 i czytania Odysei Kosmicznej Clarka no i oczywiście nauka też wchodzi w rachube.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram