Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Okładki na pudełka DVD

Okładki na pudełka DVD

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Cze.

Moze by tak zrobic maly zbior okladek do seriali 🙂

Chetnie udpstepnie te co mam i niepogardze nowymi 🙂

Co wy na to :>

Gosiek
    Participant

Z innego tematu:

http://www.rixgrafix.com/index_064.htm

Naprawdę ładne okładki dvd: star trek, babylon 5 itd.

hipcio_lukutus
    Participant

http://www.khitomer.net tam widzialem troche okladek

Gosiek
    Participant

Trochę? ? ? Na stronie khitomer.net są okładki to wszystkich treków, jakie kiedykolwiek ujrzały światło dzienne. Podobnie jest zresztą z innymi serialami scifi - jeśli czegoś tam nie ma, to widocznie jeszcze tego nie nakręcono. 😛 Tak samo jest z fantasy - wybór okładek, jakiego nie ma nikt inny.

Grzesiu
    Participant

Witam wszystkich 🙂

Pod TYM adresem znajduja sie przerobione przeze mnie i BST okladki spod adresu podanego wyzej przez Goska. Maja one wymienione grzbiety, aby pasowaly do zwyklych pudelek. Poprawilismy tez inserty aby spis odcinkow byl adekwatny do plikow nagranych na plytach (ogolnie: 13+13 😉 ) Braki w plikach beda w miare szybko uzupelniane 🙂

PS. Mozecie wejsc na khitomer.net? Ja nie moge sie tam dostac od kilku tygodni 😥

Gosiek
    Participant

Grzesiu - dzięki za info, okładki świetne, kto się już przesiadł na DVD albo ma zamiar niedługo to zrobić z pewnością skorzysta. A co khitomer.net, to mi niestety też nie działa od kilku tygodni, ale ten serwis dość często ma takie dłuższe przerwy w działaniu, więc może jednak niedługo powróci. Mam taką nadzieję, gdyż zniknięcie takiej bazy danych i download'ów byłoby dużą stratą.

Grzesiu
    Participant

Obawiam sie, ze tym razem sprawa moze byc powazniejsza 🙁 Zawsze, gdy padal ten serwis jego wpisy byly widoczne w wyszukiwarkach. Tym razem jednak nie ma po nim zadnego sladu 🙁 Podobnie z reszta sprawa ma sie z dvdcoversart.com 😥

::UPDATE::

Mamy juz komplecik okladek do TNG 🙂 Od jutra zaczynamy pracowac nad VOYem 🙂

Gosiek
    Participant

Mały update - strona z okładkami robionymi przez Grzesia i innych pomagających mu grafików zmieniła adres - teraz możną ją znaleźć tutaj. Dodam tylko, że oprócz okładek trekowych pojawiły się też do Babylon 5 a w planach jest jeszcze kilka innych seriali (m.in. Farscape, SG-1, Sliders...).

richie ploomba
    Participant

klik>> enterprise covers

🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram