Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Okładka "Kompleksu 7215" i wywiad z autorem

Okładka "Kompleksu 7215" i wywiad z autorem

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Fabryka Słów pokazała okładkę nadchodzącej post-apokaliptycznej powieści z akcją osadzoną w Polsce.

Dołączona grafika

Zaprezentowali również wywiad z autorem, panem Bartkiem Biedrzyckim na blogu Nerd Kobieta

The D
    Participant

Rozumiem, że będzie to takie biedametro - tzn. w klimatach ale nie oficjalna część uniwersum?

No i autor trochę przesadza, że druga linia długo nie będzie gotowa... Tzn oddanie stacji do użytku może się przeciągnąć, ale z tego co wiem tunele są już wykopane, nawet testowe przejazdy były. Więc na potrzeby powieści można jak najbardziej wykorzystać.

Coen
    Participant

Przy odrobinie szczęścia nie będzie tak dołujące jak Metro...

I. Thorne
    Participant

Druga linia metra w Warszawie bedzie otwarta przed tegorocznymi wyborami samorzadowymi, wiec jesli zaraz nie poleca atomowki to niedlugo pojedziemy na Prage...

Metro bylo raczej studium psychologicznym ludzi zamknietych w cisnej przestrzeni na dlugi okres czasu. Sam Piter byl o niebo lepszy. Teraz wezme sie na Korzenie Niebios i trylogie Diakova i mam nadzieje, ze zostawia pierwowzor daleko w tyle...

The D
    Participant

Druga linia metra w Warszawie bedzie otwarta przed tegorocznymi wyborami samorzadowymi, wiec jesli zaraz nie poleca atomowki to niedlugo pojedziemy na Prage...

Słyszałem niedawno ze źródeł zbliżonych do poinformowanych, że stacja Uniwersytet, czyli ta którą zalało, jest jeszcze mocno niedokończona i termin w tym roku jest mało prawdopodobny,

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram