Forum Fantastyka Star Trek Nowy odcinek Enterprise

Nowy odcinek Enterprise

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Participant

Ehh a miał to być topic o najnowszym odcinku Entka.

Oj moderatorzy olewaja oftpy do czego to doszlo 🙂

EddieGcT
    Participant

Ehhhhh nie ma co sie dziwic, u nas tak zawsze, temat swoja droga a to o czym rozprawiamy to juz zupelnie inna historia 🙂

OmegaOne
    Participant

Ehhhhh nie ma co sie dziwic, u nas tak zawsze, temat swoja droga a to o czym rozprawiamy to juz zupelnie inna historia 🙂

o wa... tak bylo na starym forum a tu jest nowe i nowe zasady 😉

btw moderzy proszeni sa o wykopanie kilku topicow do wlasciwych dzialow... ja nie moge zajmowac sie wszystkim ... 8)

Coen
    Participant

Obajrzałem ten nowy odcinek i spadłem z krzesła. Duras syn Torala? Az tak bardzo pomysłow nie maja?

Reyden
    Participant

Obajrzałem ten nowy odcinek i spadłem z krzesła. Duras syn Torala? Az tak bardzo pomysłow nie maja?

WOOOW

O ile sie nie myle to idzie odwrotnie

oraz toczy sie ze 150 lat pózniej

Tom
    Participant

Troche z tymi imionami przesadzili, ale nie nazwy są ważne w treku, ale treść odcinka. Nie jestem fanem "Enterszajsa" i gdy zacząłem oglądać ten odcinek to stwierdziłem, że będzie beznadziejny, ale gdy obejrzałem go do końca to nawet mi się podobał, zwłaszcza końcowe sceny i to co powiedział ten klingoński obrońca... To było taki miły powrót do Tos'a, ukazanie nam naszych własnych słabostek poprzez inną rasę. Przynajmniej ja tak uważam.

Coen
    Participant

Mi tez sie w sumie podobał, bo bardzo lubie klingonów choc jestem jeszcze sceptyczny co do krazownika klasy D-5

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram