Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Nowy konkurs SCI FI Channel i Trek.pl

Nowy konkurs SCI FI Channel i Trek.pl

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Keymaster

Już po raz drugi telewizja SCI FI Channel i serwis Trek.pl organizują konkurs z nagrodami. Tym razem mamy coś dla fanów fantasy, a konkretnie serialu Miecz Prawdy (Legend of the Seeker). Do wygrania aż dziesięć zestawów atrakcyjnych nagród, a wystarczy odpowiedzieć na jedno pytanie. Szczegóły poznacie na stronie konkursu.

Zapraszamy do udziału i życzymy powodzenia.

Addamus
    Participant

Takie konkursy powalają mnie z nóg... naprawdę na poziomie pytania o kolor żółtego malucha 😀

Dzikowy
    Participant

Toż przecież nie płacisz za SMS-a w idiotele :)Zresztą, spodziewając się romulańskiej przewrotności sprawdziłem na wszelki wypadek w wiki.

Zuza
    Participant

W końcu "prowadzi życie" nie oznacza "jest" ;>

The D
    Participant

Takie konkursy powalają mnie z nóg... naprawdę na poziomie pytania o kolor żółtego malucha 😀

No cóż, konkurs wiedzowy jest tylko przykrywką. Chyba głównym celem jest skłonienie nieznających serii do zajrzenia na jakieś wiki itp. co może sprawić, że zainteresuje ich sam serial. I taka strategia odniosła sukces choćby na mojej skromnej osobie.

Match
    Participant

Swoją drogą chętnie bym to obejrzał - seria książkowa do najgorszych nie należała.

Zuza
    Participant

Mnie odrzucił pierwszy odcinek - w którym ów ...... nie wie jak konia nakarmić, żeby palców nie odgryzł 😮

Wiem, wiem, czepialska jestem 😉

Piotr
    Keymaster

Serial, choć z gatunku łatwych i przyjemnych, do złych nie należy. Przeciwnie, mi dobrze się go ogląda.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram