Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Nowe zdjęcia z Gry o Tron

Nowe zdjęcia z Gry o Tron

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

Na oficjalnym, firmowanym przez HBO, blogu Making Game fo Thrones opisującym kulisy tworzenia serialu opartego na serii książek George'a R. R. Martina, pojawiły się nowe ciekawe materiały. Są to wysokiej rozdzielczości zdjęcia z planu, na których można zobaczyć Jaime, Tyriona i Cersei Lannisterów, Neda Starka i jego córki, Brana, Jona czy też Daenerys. Poza tym w wywiadzie video ze zbrojmistrzem Tonny'm Dunne można przyjrzeć się bliżej broni projektowanej na potrzeby serialu.

Wspomniane materiały można obejrzeć na stronie makinggameofthrones.com.

Krusty
    Participant

Tyrion, Jon, Dany, Melisandre FTW!

Gosiek
    Participant

Znaczy że Ci się nie podobają? 😉 Jon może i trochę nijaki, ale Tyrion mi akurat pasuje. Już bardziej bym się do Roberta przyczepiła, bo mam zupełnie inną wizję tej postaci. No ale to jest właśnie klucz i problem - każdy ma inne wyobrażenie po książkach, a producenci filmu nie muszą w nie trafić. Chociaż, skoro Martin macza palce w tworzeniu serialu, to mógł mieć jakiś wpływ na dobór albo chociaż wygląd swoich kreacji na ekranie.

Krusty
    Participant

Nie chciałem wyrazić które postacie najbardziej lubię. 😉

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram