Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nowe Forum

Nowe Forum

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Participant

Niezle toto cudo. Mogliby jeszcze zmienic czolowke. To wielkie logo, jakie widzialem wczoraj zamiast forum bylo ladniejsze niz ta Akira. A jak juz sie kochani tak do niej przywiazaliscie, to moze jakis lepszy jakosciowo obrazek, hmm...??A. I jak ktos nie zauwazyl. Pomijajac szefostwo jestem 1st ktory sie wpisal na nwym forum. Co mnie wcale nie cieszy - wolalbym spaaaac 🙁

Coen
    Participant

Każdy by wolał:) Ale cóż, tak to jest ze niektorzy moga sobie jeszcze pospac jak inni musza już tyrac:) A co do forum to na razie mi się podoba. Dobra robota

Zarathos
    Participant

Moze taka graficzka 😀 - moge zamienic Magellana na Akira, ale skoro nowe forum, to pomyslalem ze cos nowszego by sie przydalo 😀

magellan1

magellan2

GWYNBLEIDD
    Participant

Witam!!! No i jestem pod wrazeniem. Nowa szata forum jest moim zdaniem ladniejsza od poprzedniego czy funkcjonalniejsza tego jeszcze nie wiem pisze pierwszego posta od zmian. Ale chwala dla administratorow za zmiany 🙂 Oby teraz przybylo jeszcze uzytkownikow forum.

r_ADM
    Participant

jak w forum bylo w fazie testow, to byl dostep do prywatnego forum zalogi tss 😛 b. podobal mi sie post zalozony przez EMH traktujacy wlasnie o reaktywacji samego serwisu. 🙂

Piotr
    Keymaster

A czy ktos z piszacych tutaj czytal moj post w konsoli inforacyjnej? Taki dzial na gorze forum. ;> M. in. o awatarach tam jest.

Vashar
    Participant

Coooooooooz....... nowe forum nie jest idealne, poczynajac od rozwlekajacych sie ramek, problemy z awatarami a na wooolniejszym dzialaniu konczac ;)No i musze sie zgodzic z r_Admem... tragiczny skin......

Merkav
    Participant

Szczeze mowiac jest tragicznie 🙁 Otwarcie tego topicu ze stoperem w reku 2min 28 sekund (MyIE2 i wolne lacze). Do tego dodano mnostwo IMO zbedych opcji z ktorych i tak 90% uzytkownikow korzystac nie bedzie.

Gosiek
    Participant

Cześć postów z tego tematu została przeniesiona do Konsoli Informacyjnej, do tematu "Problemy, pytania i propozycje". Dalsze kłopoty z działaniem forum i propozycje zmian proszę zgłaszać właśnie tam. Tu można kontynuować dyskusję ogólną - czy forum w nowym wyglądzie wam się podoba czy nie i dlaczego.

O`mus
    Participant

Ja nie rozumiem o co wam wszystkim chodzi z tym powolnym chodzeniem forum. Mi na operze otwiera się dowolny topic max w 5 sekund ( a moje łącze wcale to najszybszych nie należy)

Dalek
    Participant

U mnie już jest ok. Ale rano było strasznie słabo.

GWYNBLEIDD
    Participant

doloze slowko - niech wszyscy ktorzy sie nieco denerwuja szybkoscia dzialania nowego forum ochlona nieco. ja czasem wskakuje na forum w pracy gdzie mam nie pc-ta a macintosha i dopiero na macu widac spowolnienie. ale moim zdaniem warto chwilke poczekac zeby moc pogadac. poza tym dzis chyba sie bardzo rozgadalem 😛

Piotr
    Keymaster

Wolna praca forum jest spowodowana tym, ze jest... nowe. 🙂 Po prostu gdy wchodzi na nie kilku(nastu) uzytkownikow, ktorych jeszcze na nim nie bylo, forum moze sie troche zamulic, zanim wszystkim sie sciagna pliki graficzne itp. Przynajmniej to jedna z teorii. 😉 Problem powinien szybko zniknac.

Slawek
    Moderator

No więc i ja coś napiszę.Nad forum jak na razie ciągle trwają prace więc większość błędów jak avatarki, emotikony i cała reszta z pewnością zostanie poprawiona.Ogólnie skin forum nie jest zły. Ja lubie takie kolorki więc mi to nie przeszkadza. Jednak czy dałoby się zmienić kolor tła tekstu cytowanego? Bo czarny jest delikatnie mówiąc, słabo widoczny.Co do szybkości forum - ja jakiś wielkich problemów nie doświadczyłem. Może faktycznie działa nieco wolniej niż stare forum ale na moim (słabym) łączu ładuje przyzwoicie.Ogólnie może i mam sentyment do starego forum, ale ogólnie to to nie jest złe, i to raczej tylko kwestia przyzwyczajenia.

Tom
    Participant

Pozwolilem sobie dodac ankiete, abyscie mogli ocenic nowe forum.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram