Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Next Generation Academy

Next Generation Academy

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Participant

Witam

Znalazłem niedawno strone modyfikacji do gry Klingon Academy przenoszacy te gre w realia TNG.

Tu jest adres

To na razie beta i ma sporo błedów (tylko kilka okretów klingońskich ma teksture 8)) oraz zdaza sie ze wywala błeda ale i tak jest miła odmianą (zwłaszcza jak sklepiesz jak nalezy Galaxy - X zwykłem Negh'Var 8) )

Slawek
    Moderator

I tak najlepszy jest Dominion War do Starcrafta 🙂

Coen
    Participant

Ne wem

Jean Luck Picard
    Participant

Mma<< okręt klasy NOVA !!! Moderator zada nie uzywania wulgaryzmow

Coen
    Participant

A skąd masz?

Jean Luck Picard
    Participant

Te modyfikacje mam ze starony http://www.staryards.com . Niestety działają tylko w wersji okrojonej- mianowicie taj na jednym cd. Do wersji sześciopłytowej nie mogę ich doczytać . I nie wiem jak rozwiązać ten problem.

Lapharite
    Participant

Zapytam sie Cleeve co jest grane. To jego stronka i moj przyjaciel 😉 Daj mi 5 dni. Do tego czasu odpisze tutaj 🙂 ok?? Cleeve'a teraz trudno zlapac bo nie zajmuje sie juz tak ta stronka. Wogole od roku cale SFC Community sie podzielilo 🙁 Ubolewam nad tym szczegolnie po odejsciu Pneumonica 81 i paru wielkich Tworcow 🙁 Jak nie to zlapie go na Outalance Staff Forum 🙂

Pozdrawiam 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram