Forum Fantastyka Star Trek Najwspanialszy statek swiata ST

Najwspanialszy statek swiata ST

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 296 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

To by się zgadzało ;>

Wybacz Evivo drobną ironię, wcale nie chcę być zaczepny 🙂

Ależ wybaczam, zwłaszcza, że podobno za prawdę nie biją. Podobno, bo w rzeczywistości właśnie za prawdę najłatwiej oberwać. A gdy kto komu powie prawdę w oczy, zawsze następuje obraza honoru.

Jednak masz rację co do grosza i sama to zresztą przyznaję.

Flashbones
    Uczestnik

Enterprise D i E , myśliwce JemHadar, Voyager, Warbid( chyba dobrze pisze??) Sześcian Borga, Defiant

Kocur888
    Uczestnik

Warbird klasy D’deridex, typ BZa świetny wygląd oraz za to, że naprawde dobrze potrafił nakopać enterprise'om.

Dzikowy
    Uczestnik

Ja będę uparcie obstawiał przy klasie Galaxy. Lubię limuzyny. 🙄

fluor
    Klucznik

Galaxy to raczej latający cyrk niż limuzyna 😉

Sai
    Uczestnik

Ja przytaknę, Galaxy to limuzyna wśród statków Floty. Zawsze kochałem tą klasę 🙂 Do cyrku mu daleko, chociaż... jak cyrk to w limuzynie.

Lo'Rel
    Uczestnik

Jedyna limuzyną jaką widziałem w ST to Intrepid. Galaxy to prawie dom wariatów, konkretnie Enterprise 😛

Pitmistrz
    Uczestnik

Intrepid to nie limuzyna tylko ferrari stworzony po to aby szybko latać.

Lo'Rel
    Uczestnik

I tu się zgadzam, Aston Martin galaktyki nawet bym zaryzykował 😛

Tsalex
    Uczestnik

Enterprise 1701 i D i E, Intrepid,szcześcian Borg za wielkość

Jamjumetley
    Uczestnik

No cóż, nie będę zbyt oryginalny - Galaxy. Lubię też Bird of Prey i Mirandę. Aston Martin mówicie? Są szybsze. On to ma wyglądać! Dlatego właśnie Galaxy uważam za Astona ;D

zdarom
    Uczestnik

Piszecie o klasach statków a ja napiszę o konkretnym egzemplarzu czyli U.S.S. Enterprise NCC-1701-E to dla mnie Ford Mustang czyli samochód moich marzeń.

Kamil
    Uczestnik

Dla mnie to najładniejsze są:1. Intrepid class a dokładniej .U.S.S. VOYAGER za jego ulepszenia wprowadzone przez siedem z dziewięciu np. pracownia astrometryczna.2. NX class czyli Enterprise NX-01 dokładniej to od sezonu 3 ale w sezonie 4 już nie bo na mostku ten brzydki fotel kapitana z diodami niewiadomo do czego.3. Sovereign class dokładniej to U.S.S. Enterprise E z "Nemesisa" ładne i dopracowane wnętrza poza zacinającymi się drzwiami do gabinetu Picarda 😆 :grozba: :glare:4. Najnowszy Enterprise z filmu XI JJ. Poniewarz jest nietylko taki rzeczywisty i realny ale i futurystycznie nowoczesny taki świeży. 🙄

Match
    Uczestnik

Galaxy Class(jak wiadomo ładny statek musi mieć spodek i dwie gondole warp :D)

Barusz
    Uczestnik

Astrometria na Voyager'ze była chyba od poczatku, tylko do pojawienia się Seven nie miał się nią kto zajmować (jak pamiętamy w pilocie mieli duże straty w ludziach).Jak przeczytałem o fotelu Archera z NX, to przypomniał mi się odcinek z drugiego sezonu ENT w którym członkowie załogi, pod wpływem jakiejś anomalii popadli w różne obsesje i Trip ciągle chciał przy nim grzebać 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 296 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram