Forum Fantastyka Star Trek Najwspanialszy statek swiata ST

Najwspanialszy statek swiata ST

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 296 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • zdarom
    Uczestnik

A ile worp osiąga twoja dziewczyna? :>

Piotr
    Klucznik

To zapewne zalezy od ilosci wypitej kawy (nawiazujac do wypowiedzi Janeway). ;>

Khada'r Verys
    Uczestnik

Literka nieważna - ważna nazwa i ten wspaniały kształt, jakże piękny i pociągający! Piękniejszy niż najdoskonalsze kształty kobiece.

Tu się niestety nie zgodzę, bo kształty mej dziewczyny sa ładniejsze niż wszystkie Entki razem wzięte :>

I. Thorne----> zgadzam się z tobą !!! mimo że lubie entki, to kształty mojej dziewczyny są zdecydowanie ładniejsze !!!

Eviva
    Uczestnik

Cóż, macie wspaniałe dziewczyny, znakiem tego. Dbajcie o nie i rozpieszczajcie je zatem, bo na pewno na to zasługują.

I. Thorne
    Uczestnik

A ile worp osiąga twoja dziewczyna?

Na szczęście jeszcze nie wiem jaki warp ją muszę osiągnąć by zejść jej z oczu 😀

Barusz
    Uczestnik

Ten, tego... wrzuccie jakieś fotki, to ocenimy ;))))))))))))))

Garak
    Uczestnik

moje ulubione to Enterprise D i E, Voyager, Sześcian Borg, Prometeusz, Warbid, Klingońskie krążowniki,nie podoba mi się Entrprise Kirka, zresztą wszystkie statki federacj z tamtych czasów, bo są nieco dziwaczne(spodki)

zdarom
    Uczestnik

Zdaje mi się Garak że podczas oceniania należy wziąć pod uwagę czasy w jakich to było kręcone.

Avenger
    Uczestnik

Hej chłopacy/męSZCZyźni zastanówcie się co piszecie, porównujecie dziewczyny do zimnych metalowych kolosów o okrągłych kształtach?

Ładnie to tak?

Garak choć mało sie wypowiadam to moje czujne oko czuwa ;] i ci powiem że w tosowych statkach spodki są najlepszym "kawałkiem". 😆

Garak
    Uczestnik

Hej chłopacy/męSZCZyźni zastanówcie się co piszecie, porównujecie dziewczyny do zimnych metalowych kolosów o okrągłych kształtach?

Ładnie to tak?

Garak choć mało sie wypowiadam to moje czujne oko czuwa ;] i ci powiem że w tosowych statkach spodki są najlepszym "kawałkiem". 😆

ja nie lubie statków federacji w Tosie( nie podobają mi się)

Eviva
    Uczestnik

ja nie lubie statków federacji w Tosie( nie podobają mi się)

A mnie właśnie te się podobają. Szaleję za nimi, tak samo jak za tamtymi załogami. Czyli mamy remis - dwa do pięćdziesięciu.

Ładnie to tak?

Za to porównanie akurat odpowiadam ja - a kiedy ostatni raz sprawdzałam, jeszcze byłam kobietą. Męska część forum zdecydowanie sprzeciwiła się takiemu porównaniu, co przynosi im chwałę.

zdarom
    Uczestnik

Porównanie porównaniem ale nad statkiem łatwiej zapanować ;]

Eviva
    Uczestnik

Porównanie porównaniem ale nad statkiem łatwiej zapanować ;]

Trudno mi się wypowiadać o innych przedstawicielkach płci pięknej, ale jeśli chodzi o mnie, to ta wypowiedź jest prawdziwa w conajmniej 500%. W porównaniu ze mną zapanowanie nad Enterprise byłoby dziecinną igraszką

Lo'Rel
    Uczestnik

To by się zgadzało ;>Wybacz Evivo drobną ironię, wcale nie chcę być zaczepny 🙂

Xalein
    Uczestnik

To by się zgadzało ;>

Jesli masz dobre przygotowanie to sobie poradzisz (mowie tu o pilotowaniu statkow... i nie tylko 😆 )

PS. Zart

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 296 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram