Forum Fantastyka Star Trek Najwspanialszy statek swiata ST

Najwspanialszy statek swiata ST

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 296 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Mi w NX-01 podobało się wnętrze. Wyglądało jak gdyby Entka składali w modułów do łodzi podwodnych. To było bardzo archaiczne w porównaniu do późniejszych czasów.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ale wyglądało realnie i nie było tak pastelowo jak na Enterprise D.

Eviva
    Uczestnik

Ale wyglądało realnie i nie było tak pastelowo jak na Enterprise D.

Rzeczywiście było realne - nie było też w nim tych nieskończonych przestrzeni, tego całego rozmachu, które Enterprise D czynią cokolwiek mało prawdopodobnym. Bardzo gol poubiłam i chętnie bym się tam zaokrętowała.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja bym się zaokrętował przynajmniej z jednego powodu - zgłębianie tajników neuropresury z T'Pol :>

Eviva
    Uczestnik

Ja bym się zaokrętował przynajmniej z jednego powodu - zgłębianie tajników neuropresury z T'Pol :>

Aż chcialoby się zakrzyknąć "To Ty też?!" Kilku moich znajomków już się przyznało do zafascynowania osobą T'Pol. Przyznam, że i mnie ona się podoba. Uważam, że jest to fantastycznie "trafiona" postać.

Sovek
    Uczestnik

a mnie się podoba enterprise-G. Jest niekanoniczny, ale ma 1,7 km i napewno zrobiłby z entka E i D miazgę, a poza tym wygląda tak dumnie i majestatycznie.

zdarom
    Uczestnik

Ten Enterprise-G to pewno jakiś wynalazek z gry? Wersja E bardziej mi się podoba.

Lo'Rel
    Uczestnik

Aż chcialoby się zakrzyknąć "To Ty też?!"

Ależ oczywiście, że ja też - seksowna i do tego ze spiczastymi uszami 🙂

Enterprise G??? Nie słyszałem o takim...

Sovek
    Uczestnik

Enterprise G pochodzi ze strony http://www.geocities.com/alphafleetsimulations/fedships.html.To chyba jakaś gra PBEM.

I. Thorne
    Uczestnik

Założę się, że Entka-G miażdży wersja H. A tą wersja I. Nie wspomna juz o wersji X :>

fluor
    Klucznik

Tak, tylko statki do Enterprise-J mają jakieś uzasadnienie w kanonie 😉

zdarom
    Uczestnik

Dlaczego tylko do J? Kanon i co by tam jeszcze po prostu nic nie mówi co było później więc może być wersja A1 bo skończył się alfabet i idą od nowa.

Eviva
    Uczestnik

Literka nieważna - ważna nazwa i ten wspaniały kształt, jakże piękny i pociągający! Piękniejszy niż najdoskonalsze kształty kobiece. Kapitan Kirk umiał to docenić.

Khada'r Verys
    Uczestnik

Interprid, Enterprise E (D też calkem fajny) do tego sześcian borg ( za wielkość i klimat jaki wzbudzał jak się pojawiał)

I. Thorne
    Uczestnik

Literka nieważna - ważna nazwa i ten wspaniały kształt, jakże piękny i pociągający! Piękniejszy niż najdoskonalsze kształty kobiece.

Tu się niestety nie zgodzę, bo kształty mej dziewczyny sa ładniejsze niż wszystkie Entki razem wzięte :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 296 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram