Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Newsy Star Trek Online › Nagrody dla Rekrutów i nie tylko
Tagged: delta recruits, nagrody
W końcu pojawiła się lista spodziewanych nagród za grę Rekrutami Delta. Oczywiście, jak zawsze użyto formułki "subject to change at any time", ale pewnie wiele z nich pozostanie.[more]
A lista prezentuje się następująco (zadanie - nagroda dla Rekruta - nagroda na konto1):
1 dla wszystkich postaci, dostępne u Agentów Temporalnych
2 jeden zestaw z poniższej listy (ekwipunek jest bount-to-character i ma wartość 0 EC)
3 Fleet-Only Dilithium oraz Reputation-Only Dilithium - są czymś w rodzaju vouchera na dilit do wykorzystania na specyficzny cel (projekt flotowy czy reputacja). Nie można ich wymienić na ZEN.
Zestawy ekwipunku
Pozytywna jest informacja, iż Rekrut nie musi wykonać wszystkich powyższych zadań w okresie eventu, aby cieszyć się nagrodami. Oczywiście, nagrody na konto są odblokowywane tylko raz, ale pozostałe mogą być gromadzone przez każdego Rekruta i ewentualnie przekazane innej postaci.
To czekamy do czwartku i będzie się działo :)[/more]
krótko mówiąc, dla całego konta są marki, ship trait, marki, boff, marki, 2 urządzenia (space i ground) i jeszcze więcej marków <_<
krótko mówiąc, dla całego konta są marki, ship trait, marki, boff, marki, 2 urządzenia (space i ground) i jeszcze więcej marków <_<
Ja tam widzę też sporo materiałów R&D oraz Dilithium.
Nie ma co narzekać. Czy dla alta, czy dla konta, nagrody za zwykłe granie nową postacią są bardzo przyzwoite. Osobiście wyczekuję tego eventu z niemałym entuzjazmem, gdyż będzie to świetny pretekst do ponownego doświadczenia levelowania postaci i odświeżenia sobie fabuły.
Oczywiście nastawiam się przy tym na bugi i lagi, ale poza tym sama idea i wykonanie eventu bardzo pozytywne, jak na Cryptic.
Cieszy mnie ten event, akurat myślałem o nowej postaci FED aby zobaczyć "nowy" tutorial (widziałem filmik na yt). I na szczęście w wersji dla Rekruta pozostawiono go i mogłem poznać Flores. O dziwo gra działała wczoraj bez problemów i bugów 🙂
Swoją postać z przyszłości spotykamy na początku, po treningu strzeleckim w holodeku, natomiast Agent Temporalny stoi zaraz przed gabinetem admirała Quinna. A jak to wygląda w przypadku Rekrutów KDF i ROM?
Pojawił się timer postępu w zadaniu tygodniowym, wczoraj było 11%.
U ROM spotykasz siebie we własnym domu przed festiwalem. Agent jest we flotylli.
KDF - siebie spotykasz po wyjściu z holodeku (trening strzelecki). Agent temporalny - na Q'nos, w Wielkim Hallu.
Rozumiem, czyli wszystko po staremu i podobnie dla każdej frakcji. Nie ma potrzeby tworzyć kolejnych postaci. Dzięki za info 🙂
Cale szczescie, ze jest event, ktory moge plac i zajac sie robieniem misji fabularnych dla przyjemnosci, nie rzymusu.
Ale dla nowych graczy to calkiem fajny pomysl.
Ja lubię do nich wracać, dla mnie to najlepsza część STO. Co prawda, część misji grałem za dużo i nie ma już takich emocji, ale wciąż są te, które zawsze cieszą. A już zaczęcie od zero jest super.
A event zachęcił do spróbowania innej profesji i lubię krążowniki, chyba są najlepsze. I te atrakcje niskiego lvl, jak sprzęt Mk II cieszy 😀 albo zdjęcie wiązkami osłon i dobicie torpedą 🙂 na wysokim lvl tak dobrze nie mam. Mam teraz zajęcie na dłuższy czas. A nagrody też bardzo przydatne dla Rekruta 🙂
Dobry pomysł z tym eventem.