Forum Fantastyka Star Trek Mundury Gwiezdnej Floty

Mundury Gwiezdnej Floty

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author
    Participant

Wątek wydzielony z tematu o kolorach mundurów.

Może to w nie odpowiednim miejscu pisze ale wie ktoś czy jest możliwość nabycia w Polsce munduru takiego jaki noszą w First Contact?

Xalein
    Participant

Może to w nie odpowiednim miejscu pisze ale wie ktoś czy jest możliwość nabycia w Polsce munduru takiego jaki noszą w First Contact?

Widziałem kiedys na ebayu mundur z FC za $4000 podobno oryginalny.

zdarom
    Participant

Nie strasz mnie że to by tyle kosztowało.

Lo'Rel
    Participant

oryginalny to może i tak, ale nie taki fanowski, Zdarom wejdź sobie do sklepiku na Trekker.com.pl tam zdaje się były mundury.

zdarom
    Participant

Są tam mundury ale wcześniejsze, te przed rokiem 2373

Xalein
    Participant

Są tam mundury ale wcześniejsze, te przed rokiem 2373

Będzie ciężko, dobrej jakości mundury dużo kosztują.

Dzikowy
    Participant

A kroje? Krawców w narodzie nie brakuje i, co ważniejsze uszyją na miarę i poprawią gdy przez lata służby zaokrągli się tu i ówdzie od romulańskiego dolnej fermentacji. Jak z planami jachtów. Wykupujesz z prawem do zbudowania tylu i tylu egzemplarzy.Edycja: literówka

Xalein
    Participant

A kroje? Krawców w narodzie nie brakuje i, co ważniejsze uszyją na miarę i poprawią gdy przez lata służby zaokrągli się tu i ówdzie od romulańskiego dolnej fermentacji. Jak z planami jachtów. Wykupujesz z prawem do zbudowania tylu i tylu egzemplarzy.

Edycja: literówka

Ja znalazłem ciekawy sklep pod tym linkiem.

zdarom
    Participant

Na ebayu są tak od 400zł w górę, ale najpierw muszę spłacić laptopa a potem pomyślę dokładniej.

A kroje? Krawców w narodzie nie brakuje i, co ważniejsze uszyją na miarę i poprawią gdy przez lata służby zaokrągli się tu i ówdzie od romulańskiego dolnej fermentacji.

Tylko że trzeba jeszcze znależć dokładny projekt/krój czy jak się to tam zwie.

Lo'Rel
    Participant

Ja znalazłem ciekawy sklep pod tym linkiem.

42 dolary? Nawet nie tak drogo 😛

Xalein
    Participant

42 dolary? Nawet nie tak drogo 😛

Tylko czy jakość będzie dobra, bo na zdjęciach wygląda OK.

Jamjumetley
    Participant

Naprawdę wygląda dobrze! Tylko emblemat jakoś tak sztucznie. Trzeba by jednak w rękach najpierw sprawdzić jak z jakością. Oj - chciałbym taki chyba w każdym kolorze 😛

EDIT

Emblemat chyba tylko w zestawie deluxe: Click!

zdarom
    Participant

W całości wystarczy jeden mundur, tylko to pod spodem z kołnierzem wystarczy mieć w kilku kolorach jeśli nadal mowa o umundurowaniu z FC.Ups... piszecie o innym (właśnie sprawdziłem linka), Z tego to fajna, nowoczesna piżamka.

Lo'Rel
    Participant

za wersje deluxe też niewiele sobie życzą 🙂 ogólnie to jakiś śliski materiał, pewnie by się haczyło.

madzika31
    Participant

A czy ktoś już próbował szyć na własną rękę mundur?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram