Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Mission: Welcome to Earth Spacedock-co dalej?

Mission: Welcome to Earth Spacedock-co dalej?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Participant

Witam

Mam problem ,ponieważ nie wiem gdzie mam iść zby dojść do tego admirała aktualnie jestem w tym miejscu :

http://zapodaj.net/98188f29a35a5.bmp.html

prosił bym o porade co dalej robić

Z góry  dziękuje

domirex
    Participant

Musisz przesłać się na Stację kosmiczną (po prawej klikasz masz liste klikasz Earth Spacedook)
    Później z transportera w lewo jeszcze raz w lewo do wodospadu okrążasz go i masz jego gabinet.

Gruphus
    Participant

Wiem ze musze sie przesłac tylko nie wiem jak to zrobić bo nigdzie nie ma takiej opcji tam 🙁

czy mógłbyś podać mi bardziej szczegułowe instrukcje?

Melnikor
    Participant

Domyślnie z prawej strony ekranu powinien pojawić Ci się przycisk "Beam up" i tam wybierasz Earth Space Dock.

Gruphus
    Participant

Mam tylko przycisk "Beam to ship" i jest on nie dostępny

Agnes
    Participant

W przypadku akademii przycisk przy minimapie "beam to ship" jest faktycznie nieaktywny. Ale ten, o którym pisał Melnikor, powinien sie pojawić pod okienkiem z misjami.

Melnikor
    Participant

Ok, specjalnie rozegrałem cały tutorial od zera i po misji na Vedze zostałem automatycznie przeniesiony na ESD. 

snowman
    Participant

Poniżej wyjątek z ostatnich Release Notes, 20 listopada 2014:

• Resolved an issue where players could sometimes get stuck on Starfleet Academy while on the mission “Welcome to Earth Spacedock”.
    • Starfleet Academy can no longer be accessed without completing the mission “Welcome to Earth Spacedock” unless skipping the tutorial is chosen.
    • For players currently stuck on Starfleet Academy, players will have the option to beam to ESD if on the mission “Welcome to Earth Spacedock”.

Gracze wykonujący misję "Welcome to Earth Spacedock", którzy utknęli w Akademii Gwiezdnej Floty otrzymają po dzisiejszym patchu możliwość transportu do ESD.

LIBERTO
    Participant

Ok, specjalnie rozegrałem cały tutorial od zera i po misji na Vedze zostałem automatycznie przeniesiony na ESD. 

A wiec jednak był problem z blokowaniem postaci i to jak widać poważniejszy skoro w patch notes go wymienili 😉

Melnikor
    Participant

Problem wynikał z tego iż gracze zamiast rozegrać tutoriala do końca przerywali jego robienie w połowie i zaczynali klikać losowe przyciski.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram